Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ats purje??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Ats purje??\'

Originally posted by Ono

Originally posted by ethan

Originally posted by Ono
    See ongi juhuslikult ründaja funktsioon.
    kui ründaja ainus funktsioon on palle väravasse taguda, võiksid ju kõik mängijad ründajateks sobida.
    Eino loogika on sul 5+, kõik ei suudagi palle väravasse taguda seepärast ei olegi kõik inzaghid. duh.
    Kas Sa arvad, et ründajad on mingid olendid, kes sünnivad kohe laitmatu väravavaistuga? Lemsalu võiks ju ka ründaja olla, kui tuua näiteks mõni viimane sõprusmäng rahvuskoondiste vahel.

Kommentaar

Just nimelt, ainult viimane m2ng...
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Ats eesti u 19 kümmnes!!!!

Kommentaar

Räägin ainult uudistepildi põhjal, kuid täna oli Purje esimene värav Tuleviku vastu individuaalselt väga hästi vormistatud, ning teine värav sündis tema ideaalse tsenderduse tagajärjel. Kolmaski värav sündis vist tema söödust, aga selles pole enam kindel.

Kommentaar

Minul on igal juhul hea meel, Levadia on hakanud soosima selliseid talendikaid mängijaid nagu Purje, Kruglov ja Ratnikov ning samas lepingu lõpetanud mingite mõttetud kärssadega (nagu Fenin ja Olumets). Mulle tuli üllatusena, et leping lõpetati ka Juri Leitangiga, kes minu arvaes oli eesti tasemel väga hea kaitsja.
            Huvitav, mis neist kolmest edasi saab.
            ps, lisan kohe juurde ära, et kolm esimest mängivad Maardus ja kolm viimast Tallinna Levadias... nüüd ei pea keegi tarkpea mulle seda meelde tuletama. Sest iga hooaja lõpus on ju üks ja sama jutt- üks Levadia kaob ära jne....
            minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Räägin ainult uudistepildi põhjal, kuid täna oli Purje esimene värav Tuleviku vastu individuaalselt väga hästi vormistatud, ning teine värav sündis tema ideaalse tsenderduse tagajärjel. Kolmaski värav sündis vist tema söödust, aga selles pole enam kindel.
              Kolmas värav oli tõesti tema söödust.
              Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Minul on igal juhul hea meel, Levadia on hakanud soosima selliseid talendikaid mängijaid nagu Purje, Kruglov ja Ratnikov ning samas lepingu lõpetanud mingite mõttetud kärssadega (nagu Fenin ja Olumets). Mulle tuli üllatusena, et leping lõpetati ka Juri Leitangiga, kes minu arvaes oli eesti tasemel väga hea kaitsja.
                Huvitav, mis neist kolmest edasi saab.
                ps, lisan kohe juurde ära, et kolm esimest mängivad Maardus ja kolm viimast Tallinna Levadias... nüüd ei pea keegi tarkpea mulle seda meelde tuletama. Sest iga hooaja lõpus on ju üks ja sama jutt- üks Levadia kaob ära jne....

leitan jah tubli poiss sai solbergi jalaluust lahti(murdis selle)!!!!!!!!1

Kommentaar

juhtub ka tegijatel.

Kommentaar

Originally posted by zoolazorts

Originally posted by PraS

leitan jah tubli poiss sai solbergi jalaluust lahti(murdis selle)!!!!!!!!
                    Too vikat oli ukrainlane Tatarinov, mitte Leitan.
                    vist oli jah ....... oi mu halba mälu

Kommentaar

Originally posted by zoolazorts

leitan jah tubli poiss sai solbergi jalaluust lahti(murdis selle)!!!!!!!!
                      Too vikat oli ukrainlane Tatarinov, mitte Leitan.
                      vist oli jah ....... oi mu halba mälu
                      Solberg sai oma jalaluu murdmisega üsna edukalt ise hakkama. See, et keegi levadalane teda seejuures aitas oli Pohlaku luulu. Kui ei usu minge otsige ETV arhiivist vana lint üles või sobrage pisut Õhtulehe arhiivis.

Kommentaar

vaatasin ise ka seda mängu .. ja peab mainima, et Ats tegi väga head tööd ning kõik kolm väravat olid tema \"tehtud\"

Kommentaar

olen mänging ka atsiga koos ja võin kindlalt üelda et poiss oskab mängida
                          kõik kes räägivad et ründaja amet on lihtne siis te eksite rängalt, sest see on omamoodi kunstiteos et sa saaksid palli tühjaväravasse lükata, sa pead end õigelepositsioonile mängima jne.a tähtsaim mida siin ei paista mainitut olevat, et ründajad teevad vägapalju mustatööd..jooksevd nii öelda tühja, aga see annab tulemusi ja nii sünnivadki väravad.
                          et iga mees ei sobi meistriliigase ja ma oleń kohe päris kindel et igamees ei sobi ka ründajaks
                          Uno Piiri palliklubi.
                          http://www.jkkalju.ee :P

Kommentaar

Mees on hea, kuid minu silmis temast mingit staari ei tule. Keskpärane Eesti Meistriliiga pallur. Seoses eksamitega on jalgpalli tahaplaanile lükanud. Kuid samas võin oma sõnu ka süüa. Oleks positiivsem, kuid ebatõenäolisem.

Kommentaar

Originally posted by ruyna

kõik kes räägivad et ründaja amet on lihtne siis te eksite rängalt, sest see on omamoodi kunstiteos et sa saaksid palli tühjaväravasse lükata, sa pead end õigelepositsioonile mängima jne.
                              Ee... Ahah.

Originally posted by ruyna

a tähtsaim mida siin ei paista mainitut olevat, et ründajad teevad vägapalju mustatööd..jooksevd nii öelda tühja, aga see annab tulemusi ja nii sünnivadki väravad.
                              Jooksevad tühja ja nii sünnivadki väravad? Tühikargajad?
                              Kas siin on tegu mingi konksuga jutuga või oled lihtsalt huumoripoiss?

Kommentaar

kle -antz- ma vaatan et sa ei jaga jalkast kohe mitte si**agi
                                sry et nii ütlen aga jutu järgi jääb küll mulje.
                                ei taha üelda etolen ise see kõiketeadja...aga jah
                                mängija peab, eriti ründaja, ilma pallita kohutavalt rabama ja jooksma, et ültse väravat lüüa
                                Uno Piiri palliklubi.
                                http://www.jkkalju.ee :P

Kommentaar

Working...
                                X