Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga tulevikus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Samas võib küsida ju ka niipidi - mis mott on Paidel alates hooaja keskpaigast mängida, kui profid on lootusetult eest läinud, ülejäänud kamp jälle kõvasti maha jäänud? Nii nagu mõnel hooajal on olnud.
    Ma olen alati öelnud, et Paide on amatööridena oma lae juba saavutanud. Eks neil ongi raske hooaja lõpus seda õiget fookust hoida, aga tuleval hooajal tõenäoliselt neil enam nii kerge olema ei saa. Tammeka ei tohiks neile oluliselt alla jääda, kui üldse. Trans on muidugi suur küsimärk, nagu enne igat hooaega ja saab näha olema, mida suudavad Pärnu ja Viljandi. Ei usu, et neist kahest uut Kalevit-Lokomotivi kujuneb.

6+4 variandi juures oleks eelmise hooaja tabelit vaadates jällegi see häda, et kuues koht amatööridena saaks teisel poolaastal vaid proffidega maadelda. Ühtviisi ju tore ja arendav, teistpidi ega seegi motivatsioonile kõige paremini mõjuda saa kui voor-voorult ainult tappa saad.

Kõikides riikides, kus poolitamine tabelis toimub, seal on tegu täisprofessionaalsete liigadega. Kuigi ka nemad pole finantsiliselt kaugeltki mitte võrdsetel alustel, tagab täisprofessionaalne liiga mingisuguse ettearvamatuse pitseri ja seal on ehk poolitamisel rohkem mõtet. Siin Eestis sellisel kujul, pigem ei.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
      Ma olen alati öelnud, et Paide on amatööridena oma lae juba saavutanud. Eks neil ongi raske hooaja lõpus seda õiget fookust hoida, aga tuleval hooajal tõenäoliselt neil enam nii kerge olema ei saa. Tammeka ei tohiks neile oluliselt alla jääda, kui üldse. Trans on muidugi suur küsimärk, nagu enne igat hooaega ja saab näha olema, mida suudavad Pärnu ja Viljandi. Ei usu, et neist kahest uut Kalevit-Lokomotivi kujuneb.

6+4 variandi juures oleks eelmise hooaja tabelit vaadates jällegi see häda, et kuues koht amatööridena saaks teisel poolaastal vaid proffidega maadelda. Ühtviisi ju tore ja arendav, teistpidi ega seegi motivatsioonile kõige paremini mõjuda saa kui voor-voorult ainult tappa saad.

Kõikides riikides, kus poolitamine tabelis toimub, seal on tegu täisprofessionaalsete liigadega. Kuigi ka nemad pole finantsiliselt kaugeltki mitte võrdsetel alustel, tagab täisprofessionaalne liiga mingisuguse ettearvamatuse pitseri ja seal on ehk poolitamisel rohkem mõtet. Siin Eestis sellisel kujul, pigem ei.
      sotimaal on plaan sellest liiga poolitamisest üldse loobuda,nagu aru sain,siis just põnevuse pärast.
      Samas on muidugi juttu olnud,et nad liidavad kaks tugevamat liigat ühtseks.

Meil muidugi PL ja esiliiga A-d ei saa liita,kuid mõne aja pärast võiks esiliigat suurendada näiteks 16 meeskonnale .
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Stok
        aga ma vaataks iga kell pigem kuuepunktiheitlusi omasugustega kui väravatesadu valesse väravasse. See on muuseas ka üks argument minu jaoks, kui ma kaalun, kas minna mängu vaatama või mitte.
        Ehk siis, 6+4 poolitamisel kui Tammeka peaks see "õnnelik" olema, kes kuuendana suvel väljub, poleks sul staadionile asja. Argument poolitamise vastu?
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Ma arvan, et kõigil on eredalt ees eelmine hooaeg kus tõesti jõhvi ja kalev põrusid aga kui ma meenutan üleelmist hooaega siis seal said kõik kõigilt sisse (kuressaare sai mõnusalt sisse muidugi vahepeal) ja üsna põnev oli iga mäng. See hooaeg oli küll kihlveopetturite teema, küll raha probleemid ja muud jamad.

Lühidalt: Et kui midagi järeldada siis minimaalselt 3 viimase aasta põhjal. Näiteks 2013 löödi 83 väravat kõige rohkem ühe meeskonna poolt, see hooaeg 5. koht lõi 80 väravat.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
            Argument poolitamise poolt: Tammeka saab hooaja esimesel poolel püüda seda õnnelikku kuuendat kohta, et eliitgrupis jätkata.
            Ja seejärel kogu ülejäänud hooaeg tala saada?
            BVB - Vaprus

Kommentaar

mu ettepanek oleks selline, et 36 mängu regulaarhooaega - 2 viimast lähevad puhkusele ja ülejäänud mängivad play-offi - kuni 4 võiduni. Kuna viigitulemust ei saa playoffis olla siis mängitakse esimese löödud väravani - ei mingeid penalteid.

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
                mu ettepanek oleks selline, et 36 mängu regulaarhooaega - 2 viimast lähevad puhkusele ja ülejäänud mängivad play-offi - kuni 4 võiduni. Kuna viigitulemust ei saa playoffis olla siis mängitakse esimese löödud väravani - ei mingeid penalteid.
                Kus seda playoffi veel mängima hakatakse, novembris-detsembril kunstmurul, voi trollid niisama?

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                  Kus seda playoffi veel mängima hakatakse, novembris-detsembril kunstmurul, voi trollid niisama?
                  miks kohe nii - vaata kui suured meil pausid liigas! Hakkaks mängima nagu nendes Euroopates - 2 korda nädalas - siis aega küll ja küll - septembri lõpus alustame pilaffiga ja lõpetame novembri viimasel nädalal.

Saab rohkem pirukaid müüa ja FB eventeid meisterdada - turundus ju!

Kommentaar

Õlleliigas, kus inimesed ei saa mängimise eest raha, ei ole võimalik korraldada nädalasiseseid mänge.
                    “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
                      Õlleliigas, kus inimesed ei saa mängimise eest raha, ei ole võimalik korraldada nädalasiseseid mänge.
                      Selleks ei pea õlleliigasse kiikamagi, selliseid klubisid on ka Premium Liigas...

Kommentaar

Siin keegi rääkis et teeme siis PL 16liikmeliseks - inimesed, meil on ju 15 maakonda + Tallinna linn.
                        Skeem on lihtne - aprillist-septembrini piirkondlikud võistlused - PV võitjad lähevad Tallinna kiirturniirile a la aastalõpukas - turniiri võitja on Eesti meister ja pääeb CL'sse, 2-4 kohad mängivad EL's
                        Kõrvalväljakul võib mängida ka kohe karikaturniiri, kui on viitsimist ja jaksu siis samal päeval mängitakse Suppa Cuppa - nii et vähem kulutamisi ja vingumisi - kõik saavad oma võimaluse ja võib öelda et antud skeemiga tunriiril on esindatud kõik maakonnad jne

Kommentaar

Kaaludes erinevaid variante tuleb tõdeda, et praegune on ikka parim.

Kommentaar

Paistab,et Alex tuleb Pärnu juba kohe suvitama saata. Nii Rumalat ideed pole päris ammu juba kuulnud.

Kommentaar

Märt, see oli nali - lihtsalt ei ole mõtet neil poolitamistel ja muudel skeemidel - las jääb nii nagu on - hetkeseisuga arv on optimaalne!

Kommentaar

Aastal 2015 oleme veel olukorras, kus kaks päeva pärast kohtumist ei ole ka võimalik kõikide kõrgliigaklubide koosseise saada. Mida kuradit seal iga-aastastel turundusseminaridel tehakse? Kuidas müügiputkat püsti panna?

Kommentaar

Working...
                                X