Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tartu Maag

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

Algselt postitas kaitz

Merkuur kukub ja väga kõrgelt ai ai
    Kui nad suudavad koosseisu koos hoida siis ma küll ei näe kuidas nad võiksid kõrgelt kukkuda. (Seda enam et kõrgele pole nad veel jõudnudki) Veavalt küll et nad kahe hooaja vahel kõvasti kehvemaks läheks.

Kommentaar

Vastus teemale \'Tartu Merkuur kõrgliigas

Algselt postitas kaitz

Merkuur kukub ja väga kõrgelt ai ai
      Kaitzi geniaalset analüüsi on alati rõõm lugeda. Mine õpi nüüd kuuenda klassi matemaatikat edasi. Kindlasti said teistes ainetes ka kodutöid.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mina näiteks olen naiivne ja usun inimesi ja kaitz on 32-aastane noorte jalgpallitreener, täpselt nagu ta ankeedis seisab.

Kommentaar

Algselt postitas D-7

Mina näiteks olen naiivne ja usun inimesi ja kaitz on 32-aastane noorte jalgpallitreener, täpselt nagu ta ankeedis seisab.
          Kui nii, siis oleme leidnud põhjuse, miks noorte tase nii halb meil siin Eestis on.

Kommentaar

kas sellel kõigel on tõesti midagi pistmist tartu merkuuri jalgpalli meeskonnaga?

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus

kas sellel kõigel on tõesti midagi pistmist tartu merkuuri jalgpalli meeskonnaga?

Tõesti sellel pole ju mingit pistmist Merkuuri jalgpalli meeskonnaga
              Olen see kes olen

Kommentaar

eu kaitz sa oled nagu mingi 15 aastane tatt nagu tglt ka kas sis muud ple teha kui soccernetis rebida merkuuri teema all ve t2hendab anna plaxu ka sis juba KOOMIK

Kommentaar

Algselt postitas kaigas

eu kaitz sa oled nagu mingi 15 aastane tatt nagu tglt ka kas sis muud ple teha kui soccernetis rebida merkuuri teema all ve t2hendab anna plaxu ka sis juba KOOMIK

PÕNEV JU VENEMAA MERKUUR AGA OK ei viitci vaielda
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Kle Kaitz jäta Merkuuri fännid rahule ja tegele oma asjadega

Kommentaar

Algselt postitas Jack

OK Merkuur on PARIM sorry
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz

Algselt postitas Jack

OK Merkuur on PARIM sorry
                        kaitz sa ruulid täiega

Kommentaar

Merkuuri kodukat külastades jäi silma paar huvitavat asja.
                          Kas keegi tartlastest oskab ehk kommenteerida ?
                          Kodulehe andmetel on sõlmitud mingisugune Tartu klubide vaheline kokkulepe mängijate vahetamise ja edutamise kohta linna esindusmeeskonda ,milline peaks 2006.a. jõudma Eesti MV medalitele ja seega Eurosarja.
                          Millised klubid on nimetatud leppega ühinenud ? On see suuline ,kirjalik või lihtsalt mõnede klubide arvamus?
                          Minu meelest pole mõte paha aga vaevalt ,et Merkuuri ilusate plaanidega kõik nõustuvad. . Kindlasti on selle vastu Tammeka ,kes püüab oma jõududega läbi ajada.
                          Kui aga Merkuur suudab teiste Tartu klubidega ühise keele leida siis võib hoopiski Tammekal üksi raskeks minna.
                          Ootaks arvamusi.

Kommentaar

Algselt postitas all stars
                            Kodulehe andmetel on sõlmitud mingisugune Tartu klubide vaheline kokkulepe mängijate vahetamise ja edutamise kohta linna esindusmeeskonda ,milline peaks 2006.a. jõudma Eesti MV medalitele ja seega Eurosarja.
                            See on arengukava, mille viitavad ka sõnad \"on välja töötatud Tartu\". Mitte, et ON OLEMAS. Tingiv kõneviis.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Olümpia 2000 - merkuur juunioriga ongi neil ju mängijate vahetus jms. vaevalt küll et tammeka või sk10 sellega ühineksid. tammekal justkui pole vajadust ja sk10-l on endal auahned plaanid (või nii vähemalt tundub).

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus

Olümpia 2000 - merkuur juunioriga ongi neil ju mängijate vahetus jms. vaevalt küll et tammeka või sk10 sellega ühineksid. tammekal justkui pole vajadust ja sk10-l on endal auahned plaanid (või nii vähemalt tundub).
                                SK-10 -el on mitu väga head noort mängijat aga ma ei usu iial ,et Tartu kolm meeste tippklubi välja kannataks. Normaalne oleks ,kui sellised head noorte koolitajad nagu SK-10 jne. sama rida jätkaksid..
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X