Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tartu Maag

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tartu Maag\'

Nimede muutmine mind küll ei vaeva. Vahetagu, kui tahavad. Palju nilbem on minu meelest Flora süsteemi klubide nimevahetused ja meeskonnamuudatused. Ei saagi aru, mis asi see Viljandi Tulevik II veel on?

Igaljuhul edu ja jõudu Tartu satsile!

Kommentaar

Väga omapärane nimi.

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Nimede muutmine mind küll ei vaeva. Vahetagu, kui tahavad. Palju nilbem on minu meelest Flora süsteemi klubide nimevahetused ja meeskonnamuudatused. Ei saagi aru, mis asi see Viljandi Tulevik II veel on?

Kõik need FC Vineeri- ja Mööblikombinaadid, FC Levadad, JK Maagid ja muud sellised on jalgpalli naeruvääristavad, lühinägelikud, loogilisele arengule vastupidiselt elutsevad meeskonnad, mis ei hakka kunagi olema klubid traditsioonidega või romantilise ajalooga.

Kommentaar

Algselt postitas ethan

Algselt postitas Silver

Kõik need FC Vineeri- ja Mööblikombinaadid, FC Levadad, JK Maagid ja muud sellised on jalgpalli naeruvääristavad, lühinägelikud, loogilisele arengule vastupidiselt elutsevad meeskonnad, mis ei hakka kunagi olema klubid traditsioonidega või romantilise ajalooga.
          vat kus romantik valja tulnud
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kas parem oleks siis need meeskonnad üldse ära kaotada?
            Aga minule jääb Merkuur Merkuuriks siiski,olenemata sellele et nad sellise nimemuutuse ette võtsid.
            Oleks siis pannud Maagiline Merkuur vms

Kommentaar

Ethan, aga mis nimed sulle siis meeldivad? Viljandi Tulevik? Tallinna Minevik? Narva Trans? Alutaguse Lootus? FC Flora? Pealegi Eesti meistriliigast rääkides, siis kus kohas sa romantikat näed?

Kommentaar

natukene veel teemast mööda.

Ma arvan, et keskmisele eesti jalgpallifännile ei seostu levadia nimi metalliettevõttega ega tvmk mööblitehasega. Kui mõeldakse tvmk, siis tuntakse nime taga ikkagi ainult nime ja meeskonda, mitte sponsorit.

Flora\'t toetas ka alguses samanimeline keemiakombinaat

Kommentaar

Algselt postitas arvaja

igatahes väga hea.Tartul nüüd jälle 2 korralikku klubi
                  Kus sa seda klubi näed. Tegemist ju puhtakujulise võistkonnaga, kellel pole ei oma noortvõistkondi ega staadionit.
                  Huvitav, kas nimevahetusega seoses ka eelmise hooaja trahvid maksmata jäävad ?

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Ethan, aga mis nimed sulle siis meeldivad? Viljandi Tulevik? Tallinna Minevik? Narva Trans? Alutaguse Lootus? FC Flora? Pealegi Eesti meistriliigast rääkides, siis kus kohas sa romantikat näed?
                    Küsimus pole selles, millised nimed mulle meeldivad. Silver, püüa mõtelda ka mitu aastat ette. Romantikat on vahel ka praeguses Eesti jalgpallis. Aga ma pole kuigi kindel, mida annaks sellest praegu rääkimine.

Kommentaar

Lõpeta oma jonnimine. Kordan küsimust, mis nimed on siis romantilised pessimist?

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Lõpeta oma jonnimine. Kordan küsimust, mis nimed on siis romantilised pessimist?
                        Mida need nimed sulle siis näitavad? Paned mu sellega paika?

Ma ei tahaks oma esimese kommentaari sisu risustada selliste mõttetute järgpostitustega, seega vahest jätad vastamata, või kirjutad midagi konstruktiivset ning arutelule viivat, mitte ei kilju lapse hääle ja tühjade kätega (peaga).

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Pärnu Vaprus, Nõmme Kalju, kasvõi Viljandi Tulevik, loomulikult ka Püsivus

tegelikult see on nii ja nii küsimus, kui nime muutus on tingitud hetkeseisust ning on vajalik tulevikku silmas pidades, siis miks ka mitte, kui aga lihtsalt on mindud kergema vastupanu teed siis on asi halb. Klubi ja sponsori suhe ei saa olla vaid pinnapealne, managment peab suutma siduda rohkemalt. Samas on see Maag nimeline nimi isegi suht õnnestunud nende muude vigurite kõrval.

Kommentaar

Kui võlgades meeskonda on nõus sponsoreerima suurfirma, kes soovib oma nime klubi nimesse ning on nõus sponsorlepingu kirjutama alla mitmeks aastaks, siis miks mitte? Arvan, et antud juhul oli tegemist Tartu klubile sootsaima pakkumisega, mis neile tuli. Vaevalt, et suursponsorite hulk nii suur on, et neid võiks vabalt valida.

Ja, kui klubi nimi muutubki paari aasta pärast, siis ei ole midagi hullu. Elatakse üle – see ei ole maailma lõpp. Muidugi ei poolda ma nimevahetusi, kuid kui need aitavad klubil finatsolukorda kõvasti parandada ning endiseid mängijaid tagasi võistkonda tuua, siis miks mitte? Igatahes etem, kui mängida kesise koosseisuga ja hoida endale nimi: Merkuur.

Rääkides romantikast, siis võib ju vabalt rääkida, kui romantiline on Flora süsteemi nimedevahetus skeem. Iseenesest ei leia ma midagi romantilist nimedes: Trans, Dünamo ja taasasutatud Norma. Kõigile ei saagi meeldida. Nii, et mis siin ikka..

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Ilge lugu küll, aga mis seal nilbet on? Ja nii loll sa ju ka pole, et Tulevik II-st aru ei saa.
                              Kui sind Merkuuri nimevahetus ei häiri, siis on tõesti imelik, et Flora süsteemisisesed nimemuutused sind häirivad. Flora nimemuutused on sel aastal tingitud just suurema selguse saamiseks, kes on kelle duubel.

Kommentaar

toredad tiimid juba koos. vineerivabrik, keemiatehas ja mingi maag.
                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Working...
                                X