320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tartu Maag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

    Hea töö ,Martinilt! Tao rauda ,kuni see veel tuline on.
    FCF Forever

    Kommentaar


      Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

      Nüüd Merkuuri fännide ja sõprade saladus mida valmistame ette. Suure tõenäosusega näeb mängu , kes ei jõudnud seal olla hea kokkuvõttena Tartu ALO TV igatsahes telefoniga vesteldes oli ALokas kui vaatab materjali üle nõus Telekasse panema. Igatahes Tartlastel on mida vaadata hiljem ja saade tuleb jalgpallist. Tartlased jälgige reklaami kui nässu ei lähe teeme saate valmis ja vaadake panen hiljem uue teema Spetsiaalselt selle saate kohta. Sama asja kasutas Maardu Levadia pannes mängud ülesse Maardu Televisioooni (kaabel). Meeskond kes seda teeb on kogemustega ja olnud Kanal 2 , kus neid kiideti.

      Kommentaar


        Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

        wow, Flora Merkuuri mängul ca 1300 pealtvaatajat !!! Vähemalt Flora kodukas väidab. On see v6imalik

        Kommentaar


          Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

          Originally posted by Amadeus


          wow, Flora Merkuuri mängul ca 1300 pealtvaatajat !!! Vähemalt Flora kodukas väidab. On see v6imalik
          Jah umbkaudu niipalju oli ka. Vaatamata kõledale ilmale ja porimülgastele mis taadioni ümber oli

          Kommentaar


            Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

            Väga kurb kaotus oli, viik oleks täiesti õige olnud, Flora värav oli ka üks suur käkk.

            Emotsioonid muidugi laes, kuid ütleme nii, et kohtunikud vilistasid ka mängu ära. Pole seda kunagi varem öelnud ega uskunud, kuid täna nägin küll ise. Päris jube oli. Kuid mis seal ikka.

            Samas teeb ikka rõõmu, et jalgpall Tartus tagasi.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

            Kommentaar


              Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

              Jaaah, kohtuniku mitmed otsused olid kahtlased... mõnikord vilistas pisi-pisikesed vead ära, järgmisel hetkel lasi jõhkra vea läbi. Ja uskuge või mitte, aga vilepartii KALDUS Flora poole (siinkohal räägin kui üsnagi erapooletu vaataja)! Peale selle oli hea ka Henri Aldi peamäng ja ühes episoodis ka kätetöö mängijate vahelt läbi pääsemiseks...

              Viik oleks olnud õiglane resultaat: pealelööke ja nurgalööke oli Merkuuril tunduvalt rohkem (nurgalöögid küll suuremal määral ebaõnnestusid, kuid vaatamata sellele kujutasid nad ohtu Flora väravale). Kauglöögid tulid üllataval kombel vägagi korralikult välja ja Kaas oli mõnigi kord raskustes.

              Kui rääkida Florast, siis no see värav... selliseid oleks võinud teise värava all mitugi ette tulla, aga seekord naeratas õnn Florale. Jube segadus oli, aga samas on siiski üsna keeruline väravat lüüa, kui karistusalas on 20 meest. Veelkord tahaks rõhutada seda, mida saab lugeda ka Flora parima mängija huvitava teema alt:
              Originally posted by efafan

              ....parimaks mängijaks ei vali aga Zahovaikot ...

              Kristen on ka päris huvitav!
              Kusjuures tegemist on ju põhimõtteliselt kahe Eesti koondise ründajaga, aga mis pa**a nad täna tootsid? Ilus oli igatahes vaadata, kuidas Merkuuri vv Lepmets Viikmäe 1-1-le ära nullis. Kristen on jah huvitav! Üldiselt tulebki kiita ka Merkuuri kaitset ja eriti noort väravavahti, kes Meistriliigas veel millegi negatiivsega hakkama saanud polegi...

              Pealtvaatajaid oli palju, üllatavalt palju - seda eriti seoses kehva ilmaga (külm, tuuline ja mängule minnes ka pisut sajune) ning olematute tingimustega: pool väljaku kõrvasest alast oli ikka üks suur porimülgas ja ega ka teisel poolel midagi suurepärast pakkuda polnud. Miks kuradi pärast pandi mingi telk nii lähedale väljakule - sündmused telgi taga nurgalipu juures jäid vaid aimatavaks.
              Mängu lõpus võis juba vist öelda, et keskid Merkuuri fännid laulsid Flora seltskonna üle vms, nii et asi areneb vaikselt.

              Kuigi Flora on praegusel hetkel kehv, pakuks tänase mängupildi põhjal, et Merkuur suudab hooaja lõpuks Valga ja Alutaguse selja taha jätta ning Meistriliigasse püsima jääda. On tõesti tore, et Tartus nüüd siis kõrgemal tasemel vutti näha saab - mitte et ma kunagi enne oleks Tartus seda vaadata tahtnud/saanud... Aga Eesti jalgpalli ja fänluse seisukohalt oleks Meistriliigasse vaja ka üht Pärnu meeskonda (tänasele Tervisele eelistaks Vaprust), kuid see on juba teine teema.

              Kui kasutada meie toredate Hispaania või Itaalia teemas postitajate hüüdlauseid, siis tänase mängu põhjal sobiks siia vast midagi sellist: FORZA Merkuur! (Tegelikult ei sobi ka eriti)

              Kommentaar


                Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                Forza efafan!
                Aga see selleks. Tore mäng oli. Merkuur oli nõksa parem. Floralt oleks ikka rohkem oodanud. Viikmäe on ikka üks suur null. Imestan, et poiss üldse Oslos mängis.
                Ainuke asi, mis häiris oli meeletu külm. Ja Dede oli ka väljakannatamatu...

                Kommentaar


                  Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                  Jah viik oleks ära kulunud Merkuurile ja kohtunik oli vist pilves - täiesti tume kuju.
                  Ja mängu lahedaim moment oli Viikmäe vs. Lepmets. Merkuuri poiss tegi sellele tolgusele külmalt ära
                  Muidugi Viikmäe sai oma olukorra üldse merkuuri kaitsjat mutta surudes - järjekordne kohtuniku teene.

                  Igastahes edasi Merkuur ja Tartu Jalka

                  Kommentaar


                    Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                    Külmavärinad tulid peale, kui hakkasin mõtlema mängu ajal asjaolule, et flora eest jooksis väljakule Eesti koondis.
                    Viikmäe oli üldse paras naljanumber.

                    Kommentaar


                      Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                      Jah, midagi ple öelda Flora oli masendav, kuidas on võimalik, et koondises mängib Viikmäe? Aga ka kogu ylejäänud meeskond oli nõrk. Tartu tegi hea mängu, mis paistis silma just hea tehnilise poole pealt, õhuvõitlus oli vast ainus asi milles oli parem Flora.
                      Yldkokkuvõttes arvan ka et Merkuuri vv võib olla tõusev tegija, vähemalt seniste kohtumiste põhjal. Mis siis muud kui keep going Merkuur ja hooaja lõpuks on vähemat 6. koht kindel!!!

                      Kommentaar


                        Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                        Polnud see Viikmäe midagi nii kehv kui eelnevaist postitustest võiks järeldada. Tema tembud jätaks ma muidugi kõrvale. Ta tegi ikka mängus suhteliselt palju tööd, mitu korda murdis oma äärest läbi, tekitades teravusi. Flora mängis ka palju läbi tema, võrdlusena vasakut äärt kasutati tunduvalt vähem. Kehva partii tegi hoopis Slava, keda polnud kunagi selles nö õiges kohas ning individuaalselt ei suutnud ta ka miskit korda saata.

                        Kui mängust üldiselt, siis mina leian, et seis vastas täielikult mängupildile. Floral oli mängus 2 perioodi, mil nad suutsid Merkuuri suure surve all hoida. Esimese poolaja lõpupoole u. 10 minutit ning teine teisel poolajal, mille resultaadiks oli ka värav. Sellest piisas, Merkuur Florat sellisesse olukorda panna ei suutnud.
                        Mängu kvaliteedile panid tugeva põntsu muidugi 2 asjaolu, mida kohapeal viibinud väga hästi teavad. Väljaku olukorrast ei hakka üldse rääkimagi, lihtsalt mina ei saa näiteks sellest eriti aru, kuidas sellistes tingimustes meistriliiga kohtumisi üldse pidada saab.
                        Ja see teine, va kohtunik, oli ikka päeva nael. Vile kandus pisut muidugi suure Flora poolele, kuid ka merkuur sai mõnusaid kinke, ühesõnaga täielik udu.
                        Toon paar mõnusat näidet: Merkuuri ründaja tõmbas Piiroja nurgalipu juures pikali, olukord oli selline, et nagu viga oli, aga kaarti küll väärt polnud. Paraku sai Piiroja haiget ning pidi haigele kohale peale puhuma. Läks veidi aega mööda ning kohtunik näitas Merkuuri mängijale kollast. Võin kihla vedada, et kui Piirojat valuaisting poleks tabanud, oleks kaart saamata jäänud.
                        Teine situatsioon: keegi mängijatest mängis palli selgelt käega, otse piirikohtuniku nina all, too tõstis muidugi lipu ning sellega hoogsalt vehkides lootis \"väljakukohtuniku\" tähelepanu võita. Ja ennäe imet, poole minuti pärast vilistatigi käega mäng.

                        Kuid siiski, Merkuur tegi üllatavalt hea partii ning edu neile!
                        Edasi Tartu jalgpall!
                        Järgmisel hooajal meistriliigas 2 Tartu tiimi.
                        Jalgpallihaigla liige

                        Kommentaar


                          Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                          Palju seda raffast siis oli ka pealtvaatamas?
                          all for FOOTBALL for all

                          Kommentaar


                            Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                            Originally posted by junks


                            Palju seda raffast siis oli ka pealtvaatamas?
                            Pärast minu, Aifo ja Juxi vilgast loendustegevust saime 700 nägu. Ok, võib-olla natukene alahindasime ja inimesi oli 800, aga 1300 on liialt palju. Üle 1000 minu arvates kindlasti ei olnud. Kui piletiga oli ainult 390 inimest, siis sama palju või veidi rohkem oli ehk pensionäre, alla 14-aastased ja tasuta sisse tulnud inimesi kokku.

                            Edit: see publikurekord on vist Levadia käes, narkoennetuspäeval käis tookord Kadriorus umbes 4000 inimest.

                            Kommentaar


                              Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                              Sai kah siis jälle üle pika aja Tartus jalgpalli vaadatud ja isegi kaks päeva järjest. Üleeile vaatasin vihmas ja lumes mängivaid Tammekat ja Kalevit ning eile Merkuuri ja Florat. Juba Tammeka ja Kalevi mängu nähes oli mulle selge ,et Floral ei saa kerge olema ja ennustasin täpselt ,et võidetakse 1-0. Kahjuks jäi resultaat soccerneti ennustuses fikseerimata ja kolm punkti läks kaduma aga ,mitte see pole oluline. Oma ennustuse tegin põhiliselt paari-kolme asjaolu arvestades. Kõige olulisem tegur oli muidugi jalgpalliplats .Kohutav ,millistes tingimustes peab kogu Tartu jalgpall arenema. Väljak on libe, ebatasane,servades muda ja veeloigud jne. Pealegi on see väljak täismõõtmetest selgelt väiksem. Teine tegur oli muidugi see,et Merkuuril oli selgelt suuremad kogemused sellisel väljakul mängida ja kolmandaks Merkuuri hea häälestatus,võitlustahe ja kodupubliku kaasaelamine(loe: hulk).
                              Mingist mänguilust minu meelest küll rääkida ei saa ,küll aga oli põnevust mängu lõpuni. Merkuurile peab au andma ,nad mängisid kindlasti oma võimete piiril ja võitlesid mängu lõpuni ,omades mitut head võimalust mäng viigistada. Zamogilnõi käekiri on tuntav,mäletan veel ,kui ta Kuressaaret treenis ja klubi korralikult mängima pani. Igatahes oli Merkuuril selge plaan mäng võita aga mitte kümnekesi kaitses istuda.
                              Ka Flora ei jäänud peale 1-0 kaitsesse vaid proovis edasi rünnata,mida soodustas muidugi jälle see ,et Merkuur lõpus rohkem avanes.
                              Nüüd kohtunike tööst: Alt oli selgelt nõrk sellise mängu jaoks. EJL-t oleks ikkagi võinud arvestada,et intriig selles mängus oli olemas ja ka suurüllatus oleks võinud sündida .
                              Mees oli ilmselt närvis suure publiku ja pingelise mängu tõttu. Seda küll ei saa öelda ,et vile kuidagi tulemust oleks muutnud ,kuid nimekat Florat siiski kergelt soosis.
                              Florale oli see raske töövõit ja kolme punkti üle peab rõõmu tundma. Mängujärgselt vestlesin ka paari Flora mängijaga ja andsid vastase kohta kiitvaid hinnanguid. Nende meelest oli Merkuur füüsiliselt väga hea.
                              Mängijatest kedagi eriti esile tõsta ei tahaks aga mõnda peab mainima. Siin palju kirutud Viikmäe tegi palju tööd ja polnud sugugi nii väga udu :P . Mõlema meeskonna väravavahtidel oli samuti tööd üksjagu ja siin annaks eelistuse noorele Lepmetsale.Merkuurile tervikuna oleks järgmistes mängudes kindlasti võitu vaja ,et
                              praegune võitlustahe ei kaoks ja publikuhuvi säiliks.
                              Publikust tahaks eraldi rääkida: seda oli eile küll näha ,et Tartus on jalgpallihuvi küll olemas. Minu hinnangul võis rahvast 800-1000 inimest küll olla ,vaatamata sellele ,et oli külm ja niiske ilm ja Merkuurist ei käinud eile platsil ühtegi Eesti nimega jalgpallurit .Staadionil puuduvad täielikult tribüünid,ümbrus on mudane.Valgustus oli siiski hea. Klubi ma nendes puudujääkides (staadion)loomulikult ei süüdista,küll aga jäi Merkuuril väga palju raha saamata tänu sellele,et piletimüük oli halvasti organiseeritud ja enamus rahvast tuli ilma sisse. Tartusse on kiiremas korras, vähemalt ühte korralikku ,puhtalt jalgpallistaadionit vaja ja sellest sai eile küll iga inimene aru . Veel ei osata(rahvas) kaasa elada ,veel ei osata ilusaid petteid ,sööte ja lööke hinnata. Pole veel laule ja lippe aga pinnas kõige selle tekkeks on olemas ja seda elektrit oli eile juba õhus tunda.
                              Ja selles võib kindel olla ,et peatselt pallib Tartust ,Eesti Meistriliigas ka teine Tartu klubi siis võivad Tallinna ja Tartu vastasseisud muutuda ikka väga võimsateks ja toetajad käiksid kohal mitte autode vaid bussidega ja laulud võetakse üles juba päeval Raekoja platsil
                              Igatahes on kõik eeldused selleks kõik olemas ,et Tartu populaarsem publikuala ei ole enam mitte korvpall vaid kuningas jalgpall. Jõudu tööle ,Tartu!
                              FCF Forever

                              Kommentaar


                                Replying to Topic \'Tartu Merkuur kõrgliigas\'

                                ÄÄrmiselt positiivne jutt Kunn . LOodame et nii ka läheb ja kerkib korralik jalkastaadion kunagi. Ansip tänases õhtulehes kah midagi mõmises rajatiste kordategemisest aga kõvasti häiris see, et selle asemel et jooksurada Tamme statalt üldse ära koristada tahavad sunnikud tolle kah ära renoveerida

                                Igastahes ammu on aeg korvpall kõvale suruda ja jalgpallil ohjad haarata Tartus. Ja fännid olid tõega tublid et kohale tulid. Küll varsti lipud ja laulud kah tulevad - me ju laulurahvas vist ikkagi

                                Kommentaar

                                Working...
                                X