Ehk oleks aeg siia oma teema ka tekitada. Esiliigas hea hoog sees ja palju andekaid noori kellest võiks justkui asja saada
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Harju JK Laagri
Collapse
X
-
Algselt postitas SoccerGoal Vaata postitustPaaripäevataguses Betsafe'i venekeelses podcastis väitis Prosa, justkui Harju Laagri ei taha ja ei tõuse selle aasta järel Premmi - kui tõsiseltvõetav see väide on? Muidu mulle Prosa väga meeldib seal podcastis, mõnusalt argumenteerib, julgeb küsida ja viidata probleemsetele kohtadele.Loodus tühja kohta ei salli!
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustMõned aastad tagasi Kure ju kupatati esiliiga 5ndana Premmi ja vaat, kus nüüd toimetab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustMillisel staadionil mängima hakkaks?
Loodan, et mitte sportlandil.
Kommentaar
-
503 pealtvaatajat täna. Korralik möll oli statal ja täitsa jalgpalli atmosfäär. Esmaspäeva õhtused mängud on täitsa mõistlikud ütleks mina, nv-l sada muud tegemist, esmaspäeval õhtul lähed ikka statale kui klubi kuidagi korda läheb. Kahju oleks kui Harju ei tohiks Laagris mängida ehk ei tasu neid tingimusi kõrgliigas nii rangeks ajada kui klubid pole võimelised neid täitma. Kardan, et Sportlandil sellist atmosfääri kohe ei tekiks.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitust503 pealtvaatajat täna. Korralik möll oli statal ja täitsa jalgpalli atmosfäär. Esmaspäeva õhtused mängud on täitsa mõistlikud ütleks mina, nv-l sada muud tegemist, esmaspäeval õhtul lähed ikka statale kui klubi kuidagi korda läheb. Kahju oleks kui Harju ei tohiks Laagris mängida ehk ei tasu neid tingimusi kõrgliigas nii rangeks ajada kui klubid pole võimelised neid täitma. Kardan, et Sportlandil sellist atmosfääri kohe ei tekiks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust
Kalev võiks ka siis juba Kalevi kunstil mängida ja Legion Wismaris.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar