1. Levadia - läks nii nagu minema pidi
2. Paide - punkte said teise koha vääriliselt, aga...
3. Tammeka - okeiokei, selle ma panin natukene vastukaaluks nendele pessimistidele-spetsialistidele, aga ma ikkagi arvan, et tglt võiks hea õnne korral võinud kolmandat kohta ohustada küll. küll jah, seekord jäi ikkagi igast otsast puudu: löödud väravatest ja punktidest ning omale lasti liiga palju lüüa.
4. Flora - Jääb huviga oodata, mis järgmisel hooajal saab, kas langus jätkub?
5. Kalju - tegin Kaljule liiga ja alahindasin neid. Aga ründeteravus oli neil ikkagi väga muljetavaldav.
6. Trans - tänu kurele läks täppi. Vahepeal mõtlesin, et kukuvad üldse välja.
7. Kalev - kukkumine oli valusam kui arvasin.
8. Kuressaare - aitäh, et narva lõpus alistasid.
9. Pärnu.- kukkumine polnud nii valus, kui arvasin.
10. United - et mis see oligi? Et tammekast üks vend sobiks neile ja see ka ainult enne mängu väravavahti soojendama?
2. Paide - punkte said teise koha vääriliselt, aga...
3. Tammeka - okeiokei, selle ma panin natukene vastukaaluks nendele pessimistidele-spetsialistidele, aga ma ikkagi arvan, et tglt võiks hea õnne korral võinud kolmandat kohta ohustada küll. küll jah, seekord jäi ikkagi igast otsast puudu: löödud väravatest ja punktidest ning omale lasti liiga palju lüüa.
4. Flora - Jääb huviga oodata, mis järgmisel hooajal saab, kas langus jätkub?
5. Kalju - tegin Kaljule liiga ja alahindasin neid. Aga ründeteravus oli neil ikkagi väga muljetavaldav.
6. Trans - tänu kurele läks täppi. Vahepeal mõtlesin, et kukuvad üldse välja.
7. Kalev - kukkumine oli valusam kui arvasin.
8. Kuressaare - aitäh, et narva lõpus alistasid.
9. Pärnu.- kukkumine polnud nii valus, kui arvasin.
10. United - et mis see oligi? Et tammekast üks vend sobiks neile ja see ka ainult enne mängu väravavahti soojendama?
Kommentaar