Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2024

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

1. Levadia - läks nii nagu minema pidi
    2. Paide - punkte said teise koha vääriliselt, aga...
    3. Tammeka - okeiokei, selle ma panin natukene vastukaaluks nendele pessimistidele-spetsialistidele, aga ma ikkagi arvan, et tglt võiks hea õnne korral võinud kolmandat kohta ohustada küll. küll jah, seekord jäi ikkagi igast otsast puudu: löödud väravatest ja punktidest ning omale lasti liiga palju lüüa.
    4. Flora - Jääb huviga oodata, mis järgmisel hooajal saab, kas langus jätkub?
    5. Kalju - tegin Kaljule liiga ja alahindasin neid. Aga ründeteravus oli neil ikkagi väga muljetavaldav.
    6. Trans - tänu kurele läks täppi. Vahepeal mõtlesin, et kukuvad üldse välja.
    7. Kalev - kukkumine oli valusam kui arvasin.
    8. Kuressaare - aitäh, et narva lõpus alistasid.
    9. Pärnu.- kukkumine polnud nii valus, kui arvasin.
    10. United - et mis see oligi? Et tammekast üks vend sobiks neile ja see ka ainult enne mängu väravavahti soojendama? ​

Kommentaar

Oma hooajaeelsele ennustusele otsa vaadata, siis vaid 3 kohta läks täppi. Kõige rohkem sai alahinnatud Tammekat ja ülehinnatud Kalevit.

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
      1. Levadia
      2. Flora (+2)
      3. Paide
      4. Trans (+2)
      5. Kalju (-3)
      6. Kalev (+3)
      7. Pärnu
      8. United (+2)
      9. Tammeka (-4)
      10. Kuressaare (-2)
      Mõningaid mõtteid:

Mul oli tunne, et Tammeka ei jää viimaseks ja seda seetõttu, et nad ei põlga vajadusel väliskogemust ja tundub, et võib ka tõdeda, et välismaalaste valimisel on tehtud aegade jooksul õnnestunumaid valikuid kui konkurentidel. Aga muidugi nii head minekut ette ei näinud, et lausa 5. lõpuks, ja seda ilmselt vaid leegionäride peale ei pane. Nii et tervikuna tubli töö. Samas tuleviku peale mõeldes on kahtlus, et 5. koht on ka lagi, kui raha juurde ei leia või kui keegi suurtest ei lagune.

Kalju oli ka positiivne üllatus ja kindlasti tehti head tööd, aga siin ma vaataks natukene ka Paide ja Flora suunas. Sai neist rohkem oodatud, vähemalt võrreldes Kaljuga. Trans rapsis rohkem kui arvasin, kuigi see ei tohiks üllatus olla. Vähemalt kõrvaltvaatajana jääb tunne, et selle kaadriga oleks võinud olla võimalik saavutada vähemalt 5. koht ja seda veenvalt.

Kure püsis võistkonna paremini võitluslikult koos, kui ma arvasin. Kalevist ma nii suurt äralangemist eelmise hooaja pealt ei oleks uskunud, kuigi mulle tundus mullune anomaalia. Aga kui nad ise seal midagi väga hapuks ei lase, siis usun, et üleminekumängudel Viimsiga jäävad peale.

Ei saaks küll öelda, et nad ei üritanud, aga Nõmme Unitedisse oli mul rohkem usku. Tundub, et sellest vibrast, mis Vassiljevi lahkumisega tekkis, lõpuks üle ei saadudki. Natukene ka süstib seda kahtlust, et kui Esiliigast ülestõusja soovib püsima jääda, siis ta peab lisaks rahakotiraudade avamisele veel nii mõnegi muu asjaga kümpi panema, või siis lihtsalt lootma, et teised põruvad eepiliselt. Igatahes raske ülesanne, vahe Esiliigaga on jätkuvalt väga tuntav.

Kommentaar

Vahepalaks sisevaade sellele, kuidas valmis ETV Premium liiga ülekanne. Head nautimist

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
          Vahepalaks sisevaade sellele, kuidas valmis ETV Premium liiga ülekanne. Head nautimist

See tundus ikka väga kõrgel tasemel. Kaamerate maksumus ka ulme.

Kommentaar

Mõistlik on 12 klubilise PL peale minna.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Mõistlik on 12 klubilise PL peale minna.
              Ja muidugi, tase on nii meeletult kõrge...
              Lähme lausa 16 peale.

Kommentaar

20 ja poolitamine(reaalsuses 8)

Kommentaar

Reaalsuses 4.

Kommentaar

2024 üleminekumäng. Vastamisi Klavan ja Oper

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                      2024 üleminekumäng. Vastamisi Klavan ja Oper
                      Isegi sai mõtiskletud, et see vist meie vuti kohta head ei räägi, kui Oper 2024. aastal võitleb mängijana Premium liiga koha eest.

Kommentaar

Algselt postitas nimastain Vaata postitust

Isegi sai mõtiskletud, et see vist meie vuti kohta head ei räägi, kui 2024. aastal Oper võitleb mängijana Premium liiga koha eest.
                        Nii ja naa. Mõnes mõttes äge ka, et keegi natuke piire nihutab. 40 aastased pallurid on tänasel päeval juba normaalsus, on ka veidi vanemaid. Operi füüsis oli küll tiptop, ilmselgelt ei tulnud nalja tegema

Kommentaar

Working...
                        X