320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tartu Tammeka meistriliigasse!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Parandage mind, kui ma eksin, aga pakuks välja, et see nö vorm on tehtud enne 2004. aastat ning loomulikult pole seda viitsitud muuta (veel parem: üldse ära kaotada).

Kommentaar

jalkaliidu kodulehel olev stipendiumileping on pärit aastast 2005

Kommentaar

FC FLORA
        PRESSITEADE 24.10.2006

Jalgpalliklubi FC Flora omandas kaitsja Siim Roopsi (sünd. 04.03.1986) mängijaõigused alates 1. detsembrist 2006, tasudes JK Tammekale mängijaõiguste eest 120 000 krooni. Samuti jäi Tammekale 10% mängija edasimüügihinnast kolmandatele klubidele.

FC Flora ja Siim Roops sõlmisid mitteamatöörmängijalepingu, mis hakkab kehtima 1. detsembrist 2006.

Kuni käimasoleva hooaja lõpuni mängib Roops Tartu JK Tammeka ridades.

FC Flora pressiteenistus

väike kopikas ikka.

Kommentaar

See päälinna suurema palga peale minek on Pyrrhose võit. Tammekas oli nende palk umbes 2000-3000 (minu spekulatsioon) krooni. Palju TVMK-s võib olla? Üle 7000-8000 see küll olla ei saa. Kas 7-8 tuhat on mingi palk mille pärast fanerasse minna? Tammeka on noortele poistele igatahes palju perspektiivikam klubi kui TVMK. Jalgpalluri teenistus ei kesta kuigi kaua, ükskord tuleb nagunii mingi muu elukutse leida. 7-8 tuhhi eest TVMK-s siksida ei anna neile mingit baasi tulevaseks eluks. Passivad seal esiliigas, mänguoskus langeb, moraal samuti, aastad tulevad juurde ja poisid on 26-ks eluaastaks kari hariduseta "ehitajad". Tammekas mängides tuleb poistel vajadus väikse palga juures juba varakult mõelda ka hariduse omandamisele. Ja usun, et mõne aasta pärast oleks ka Tammekas nende palk 7-8 tuhat. Liskaks selgelt arenev võimalus oma mänguoskusi parandada ja lennata Florasse või põhjamaade liigasse. Tammeka on arenev klubi, kellel on potsensiaali saada Tartu linnast sponsoreid ja fänne. TVMK-l Tallinna kolmanda klubina seda võimalust ei ole. Olen endiselt arvamusel, et see oli meie kolmikule lühinägelik otsus.
          On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
          I don’t care what you think of me!
          Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
            See päälinna suurema palga peale minek on Pyrrhose võit. Tammekas oli nende palk umbes 2000-3000 (minu spekulatsioon) krooni. Palju TVMK-s võib olla? Üle 7000-8000 see küll olla ei saa. Kas 7-8 tuhat on mingi palk mille pärast fanerasse minna? Tammeka on noortele poistele igatahes palju perspektiivikam klubi kui TVMK. Jalgpalluri teenistus ei kesta kuigi kaua, ükskord tuleb nagunii mingi muu elukutse leida. 7-8 tuhhi eest TVMK-s siksida ei anna neile mingit baasi tulevaseks eluks. Passivad seal esiliigas, mänguoskus langeb, moraal samuti, aastad tulevad juurde ja poisid on 26-ks eluaastaks kari hariduseta "ehitajad". Tammekas mängides tuleb poistel vajadus väikse palga juures juba varakult mõelda ka hariduse omandamisele. Ja usun, et mõne aasta pärast oleks ka Tammekas nende palk 7-8 tuhat. Liskaks selgelt arenev võimalus oma mänguoskusi parandada ja lennata Florasse või põhjamaade liigasse. Tammeka on arenev klubi, kellel on potsensiaali saada Tartu linnast sponsoreid ja fänne. TVMK-l Tallinna kolmanda klubina seda võimalust ei ole. Olen endiselt arvamusel, et see oli meie kolmikule lühinägelik otsus.
            suht nõus jah , tammekal on iga aastaga näha tugevat edasiminekut, arvan et ka palkades hakatakse jõudsalt edasi liikuma loodetavasti, natuke kiirelt ehk pühkisid tamme tolmu oma jalgadelt...

Kommentaar

Täna siis 0:2 Tallinnas FC Levadialt
              Olen see kes olen

Kommentaar

Tammekale hoian viimase voorus ikka metikult pöialt. Tehke Ajaxile ikka korralik saun ja kui Tulevik ka neile ära teeb, siis nemad lähevadki üleminekumängudele. Rohkem eestlasi meistriliigasse!

Kommentaar

Kebab,ma lihtsalt ei mõista su ärritust. Kas sa ise ei lähex teisele tööle,kui sulle pakutaxe rohkem kui poole võrra suuremat palka ja lubataxe ka elamiskulud katta? Kas sina suudaxid elada 3000kr eest kuus? Oletame,et sul pole muud sissetulekut ja ei taha ju jääda lõpmatuseni vanemate rahakoti peale.See on ikka rohkem Tammeka juhtkonna syy,et mehed lahkusid.Tean kindlalt,et poisid oli ammu mõista andnud,et palk väike jne,aga ei midagi....
                  Juhtkond lihtsalt ei oska asju ajada korralikult.Huvitav kuidas korvpalli tegelased suudavad endale rikkaid sponsoreid leida ja mehi meeskonda värvata? Muidugi on mul Tammeka fännina väga kahju,et põhitegijad lahkuvad ja vaevalt,et kedagi uut sisse ostetaxe.Raha ju pole..irw.Loodedaxe omade jõududega hakkama saada.Ehk tulevad mõned 90 vanuseklassi poisid...
                  Ja samas ei ole kindel,et need neli on ainsad lahkujad.Igasugused jutud liiguvad...
                  Olen juba 4 aastat käind Tammeka mänge vaatamas ja käin ka edaspidi neid toetamas,aga ikkagi kahju....järgmine aasta olex kindalasti sellise satsi kooshoidmisel esinelikusse asja....
                  Ok,vaatame esialgu selle hooaja lõpuni ja ex siis näis.Viies koht pole veel ju tegelikult kadunud.Kõik pyhapäeval omadele kindlasti häälekalt kaasa elama.
                  Tammekaaaaaa
                  l

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                    Tammekale hoian viimase voorus ikka metikult pöialt. Tehke Ajaxile ikka korralik saun ja kui Tulevik ka neile ära teeb, siis nemad lähevadki üleminekumängudele. Rohkem eestlasi meistriliigasse!
                    selle jutu peale ütlen üht-mine räuska oma kolka-onnis.

Kommentaar

. Rohkem eestlasi meistriliigasse!
                      Brainless.

Kommentaar

"Rohkem võõrmängijaid meistriliigasse!" oleks "brainless", nagu siin poppide ja noortepäraste väljenditega hõisatakse.

Kommentaar

Rohkem eestlasi meistriliigasse!
                          Siiski rohkem jalgpallureid meistriliigasse jäi seekord.

Kommentaar

Niikaua kui klubi juhatus ei muutu, ei näe ma mingit helget tulevikku meie armastatud Tammekal.
                            MU FCUK

Kommentaar

Nojah. Püüdsin oma postitusega halvas head näha, aga ilmselt on ka minu optimism ses suhtes lahtumas, kui isegi Tammeka köögipoolt parmemini tundvad foorumikasutajad mängijate poole ja juhtkonna vastu asuvad. Kahju, väga kahju. Olen kuulnud, et terve aastakäik(trenitäis) noori olevat hiljuti FC Elvasse üle läinud, ju siis midagi ikka juhtimises logiseb.
                              On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                              I don’t care what you think of me!
                              Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Olen kuulnud, et terve aastakäik(trenitäis) noori olevat hiljuti FC Elvasse üle läinud, ju siis midagi ikka juhtimises logiseb.
                                Ära kujuta ette!

Kommentaar

Working...
                                X