Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustta ikka rakvere kunstmuruväljakul käib vaatamas. käis isegi minu oskusi eelmisel hooajal vaatamas. samas ma olen ju ka suht talendikas noormängija
terve postitus läks raisku nüüdI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustpeaks olema lubatud 4 võõrmängijat korraga platsile.
Kommentaar
-
Soovid vaadata Kalevi hooaja esimest mängu uue, sooja fännisalliga?
Tule liitu meie, üle 500 fänniga Facebookis: www.facebook.com/JKTallinnaKalev
Kohtume staadionil
Kommentaar
-
Püüame ka 2011. aastal hoida mängukavade osas kõrget taset. Seetõttu valmis homsel hooaja avamisel jagatav trükis, mida näeb siin: http://www.jkkalev.ee/mangukavad/id/55/
Hooajale sissejuhatuse tegev voldik sisaldab esindusmeeskonna koosseisu koos särginumbrite ja sünnipäevadega, Kalevi mängukalendrit, treenerite analüüsi vastaste osas ning Kalevi 2011. aasta mänge sissejuhatava laulu, Kalevite kantsi, sõnu. Need sõnad õpib iga õige fänn kiiresti selgeks
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustheheh, rasmus tomsoni olete oma trükises kaitsjaks pannud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar