See punane kaart, see oli üsna loll nagu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Enamus Kalevi mängijad olid nii tahtejõuetud ja isutud, et soovitan teil küll mõni muu liiga valida, kolmandas liigas võib nii oma lõbuks palli taga ajada. Kui ajaloolise klubi särgikandmine ja ausees hoidmine pole piisav motivaator, siis austage vähemalt oma väheseid fänne, kes mängult-mängule truult teile kaasaelavad.
Ei tunne vähimatki rõõmu Kalju 7:0 võidu üle, sest vastane oli lihtsalt niivõrd kehv, et meenutas eelmise aasta sensatsioon Ajaxit "parimatel hetkedel". Jänki ees on tubli, aga üksi on väga raske midagi asjalikku luua, kui pool võistkonda töötab tahtlikult(?) vastupidises suunas.
Kommentaar
-
Võtke nüüd natuke lõdvemalt, Kalevil oli olude sunnil mängus mitu duubli meest, lisaks vähemuses mängimine.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustVõtke nüüd natuke lõdvemalt, Kalevil oli olude sunnil mängus mitu duubli meest, lisaks vähemuses mängimine.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEilse puhul ei olnud Kalevi väljakupoolel tsooni, mis ei olnud vaba, vii pall kuhu tahad ning tee sellega mida iganes, sest reaalset vastupanu ei osutatud üheski väljakuosas.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustEi vaidle sellele vastu, kuid ühe mängu põhjal poolt meeskonda kolmandasse liigasse mängida saata ei ole ka mõtet.
Üldiselt ma muidugi olen sinuga nõus kokkuleppekonspiratsiooni tõrjumise osas. Kui Paidel lastakse endast üle sõita, siis pole ime, et Kalju vastu püssirohi täiesti märg on...
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustAnna andeks, Dareth, aga juba Paide vastu möödunud teisipä mängis Kalev täiesti masendavalt. Ei ole see ühe mängu teema. Kuigi, tõsi, kolmas liiga ON liialdus.
Konkreetne vastulause oli Romariole, kes oma arvamuse on ilmselgelt kujundanud ühe mängu põhjal. (Jah, vaatasin järele, viimati kommenteeris juuni keskpaiga Kalev - Kalju mängu, kus Kalev oli ka pask olnud.)I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustArmean kindel Rumeenia edus - http://www.jkkalev.ee/uudised/id/18/uudis/602/Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustArmean kindel Rumeenia edus - http://www.jkkalev.ee/uudised/id/18/uudis/602/
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitust... aga pildile on sattunud hoopis kõmumeedia staar hr. Savitski
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar