Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei tea, kas see lugu ilmus ka paberkandjal või mitte. Kui ilmus, siis tohiks see ainult arvamusartikkel olla. Veebilehel on ilusti märgitud, et lugu on kirja pandud Tuleviku pooldaja poolt, mistõttu "spordiuudiseks" ei saa seda küll lugeda. Veelgi enam, kvaliteetleht ei anna hinnanguid kõrvalise inimese vaimsele tervisele.

koduväljakueelis kirjutatakse kokku

Ise mängu ei näinud, sisu kommenteerida ei oska. Kaks viimast lõiku on muidugi konkreetne kaka.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
      Ütle mulle üks lause, mis selles loos ei vasta tõele?
      Esiteks, Viljandi on see hooaeg meistriliigas kodus kalevit ainult võitnud, tundub nagu just oleks see võõrsilmäng neile raskusi tekitav .

Siis näiteks see lause, et Viljandi mehi ei saanud töö pärast tulla, eino hea vabandus küll, aga ka kalevil oli mehi kes ei tulnud töö pärast ;P .

Ja muidugi selle lõpu kohta, et pigem võiks EJL head kohtunikud hankida, mite mingid suvalised flora vandid .

Kommentaar

hekk,ma debiilik magasin jälle maha.Õnneks on Tiit skoorinud juba
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

hmm... flora kodukal kirjas et Väravad: 1*., 80. pen. Tikenberg - 26. Kriska

Kuid samas näitab et Kuresaare juhib 2 - 1 .... mis, siis Tikenberg lõi ise oma väravasse penalti või ?

Edit: nüüd parandati ära 2 -1 Kalevile

Kommentaar

Juba parandatud.
            Tiit skooris 15 sekundil
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Noh nüüd veel laupäeval Viljandile põske kütta ning punktid tasa. 6. koht ikka paistab täiega

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust
                Noh nüüd veel laupäeval Viljandile põske kütta ning punktid tasa. 6. koht ikka paistab täiega
                Ainukesed, kellel laup. põsed punnis on, need olete teie, Kalevi fännid
                COME ON YOU REDS !

Kommentaar

Tund aega veel ...

Kommentaar

see hooaeg saab kalev päris palju penalte

Kommentaar

Viljandiga on nüüd asjad klaaritud!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        see hooaeg saab kalev päris palju penalte
                        Samas on koik pendlad mida mina nainud olen ka asja eest antud.

Viljandiga on jah korras nuud.

Kommentaar

Ei tea jah vaatad jälle Kalevi mängu nö. ülevaadet väravad: (mingil minutil) pen. Tikenberg

Kommentaar

Tikenberg vist enamus väravaid see aasta penaltidest löönud

Kommentaar

Ei ole ühtigi, 17-st vaid 6 penaltist

Kommentaar

kalev ei mänginud hästi , ega tulevik ka mitte aga tulevik surus siiski rohkem esimesel poolajal vähamalt

Kommentaar

Working...
                                X