Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKõigepealt tuleb ML püsima jäämiseks võita Paide. Bye bye.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNõmme Kalju fännid toetavad Paide meeskonda ehk siis Kalevi fännid kohtuvad Pantritega veel sellel hooajal. Kalev ja esiliiga. Bye bye.
Kuits vii end maailmaasjadega kurssi palun
kuna tvmk kaob 99,9%tõenäosusega siis mängu Pärnu Paidega üleminekut.
FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustei kohtu juKuits vii end maailmaasjadega kurssi palun
kuna tvmk kaob 99,9%tõenäosusega siis mängu Pärnu Paidega üleminekut.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustvii end maailmaasjadega kurssi palun
mis juhtub, pole mu meelest ametlikult kuskil kinnitatud ja kuigi
tvmk kaob 99,9%tõenäosusegaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustPuri minek Saksamaale oli ka 99.9% kindeltalvine üleminekuperiood on ees veel.
FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustkuidas selle asjaga siis on?
mis juhtub, pole mu meelest ametlikult kuskil kinnitatud ja kuigi
,siis (olenevalt tavaliselt sellest, kes keda toetab) loodavad m6ned, et Vaprus kukub ikkagi ja otse t6useb esiliigast kaks klubi (ja kolmas on play-off'is Kaleviga)BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNõmme Kalju fännid toetavad Paide meeskonda ehk siis Kalevi fännid kohtuvad Pantritega veel sellel hooajal. Kalev ja esiliiga. Bye bye.
Kommentaar
-
Algselt postitas GairiKui olen Kalevi mängudel käinud, siis külmematel aegadel tulen sealt alati ära nägu punane, kintsud ja tagumik külmetunud ja mille eest? Mida ma nii põnevat siis nägin...? Mitte midagi. Aga loll olen järgmine kord ka kohale lähen, kuid - tuleb ju käia Raimole rõõmu tegemas
Kommentaar
-
Algselt postitas Raimo Vaata postitustAga meil oli Janis, lätlane
Kommentaar
-
tegelikult öeldakse küll lätlaste kohta kuuevarbalised, kuigi kuuldavasti hoopis hiinas sündis üks 12 varbaga laps, aga janis on tõesti lätlane.
mis puudutab prahti ja ümbruskonda suhtumisse, siis kunagise üleminekumängu järgi võiks mulke veel hullemaks kui sibulateks nimetada
pidanuks vist riietusruumist pildi tegema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar