Algselt postitas Beaf
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustKus kurat rahvas jälle oli? Ma olen ainuke fänn?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Kas Kalev mängis suurel staikal, muru peal?
Ja pealegi mahutab Kalevi Keskstaadion mingi 12000 inimest, aga ülemaailmsetel staadionilehekülgedel pole midagi Kalevist mainitud, ainult et Eesti suurim on kas Saku suurhall või Lilleküla.
PS. JA ka kui mingi Eesti klubi ( ei mäleta nime) mängis Rootsi valitseva meistriga, saadi nagu hopsti staika mahutavus 20 tuhandele muuta.
ES. Stockholm Sture ja Tallinna Dünamo
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustAavo Sarap on ikka head tööd teinud. Respekt! Peale esimest veerandit olla V kohal ja hingata kuklasse TVMK-le ... Kuigi, jah, Pärnu Vaprad Karupojad tegid Kalevil ühekorra selja prügiseks, aga sellele vastati kohe Levadia alistamisega.
Kommentaar
-
Õige ta ju on
Meistriliiga VI voor:
14.04. 17:00 Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljak JK Tallinna Kalev - Tallinna FC Levadia 1:0 (0:0)
Meistriliiga VIII voor:
24.04. 18:45 Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljak JK Tallinna Kalev - Pärnu JK Vaprus 0:2 (0:0)
aga mulle on matemaatikatundidest meelde jäänud selline teoreem, et summa ei olene liidetavate järjekorrast
Ja heites pilku turniiritabelisse, on tulemus ikka selline, nagu eespool mainisin.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustMis asi on staika?
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustBeaf, no offence (okei, tegelt on päris otsene offence), aga kas sa palun võiksid natukenegi mõelda, enne kui postitad? Täiesti haige on lugeda igal pool su "mõtteterasid". Pole vaja kõigile vastata ka.
Ma mõtlesin päris palju korda. Tundub et sina ei mõelnud palju, ja pole vist kunagi mõelnudgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustMa mõtlesin päris palju korda.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustPUHAS KULD
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar