Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
taku, pooled eesti teismelised pole oma iidoleid inglismaalt ega mujalt näinud ega näe ka, pigem on nad nendest sama kaugel kui mina kuust, kuid ikkagi jumaldatakse neid. Nii et 17-ne üle tunnen ma rõõmu, et ta fännab meie enda tulevikutegijaid. Ja Stüf jõuab veel kaugele.
Ma ei saa aru, mis sind torgib? Kas inimene ei või rõõmu tunda kellegi värava üle? See, kas ta teab teda või mitte, pole sinu asi kommenteerida. Imelik inimene.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
stüfi vastu pole mul midagi, nõmme mait ja ets on kalevis kõige tegijamad vennad üldse... näitab seda, et madalamates liigades on küll meistriliiga tasemel vendi
Mul ei ole Stüfi vastu miskit, väga asjalik jalgpallur on ning ma näen temas potensiaali, kuid see oli talle sel hooajal juba kolmas värav.
Ei ole nagu märganud, et sa neid siin tähistanud oleksid. Jah, tundsin puudutatuna, kuid siinkohal tundub et asi on rohkem selles, et see värav löödi Kaljule.
Ole hea kutt ning saa sellest Kalju vaenust üle! Jaa mul on ainult hea meel, kui ma kujutan seda endale ette.
Ei ole nagu märganud, et sa neid siin tähistanud oleksid. Jah, tundsin puudutatuna, kuid siinkohal tundub et asi on rohkem selles, et see värav löödi Kaljule.
Iga viimne kui Eesti inimene peab Kalju fänn olema?!
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar