Seal oleks punane ikkagi liig olnud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas Meke Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOli vaja lihtsalt endisele Flora süsteemi vennale peale karjääri mõnus koht teha ja pandi kohtunikuks veendumata kas ta sobib. Mängust mängu neid Pukki kalasid vaatama. Pole ammu nii keema kodumaises jalgpallis läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustEi läinud pall vastu kätt siis, jah?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee käsi oli kehakõrval kuhu sa selle kuradi käe kaotad? Vaata teisi liigasid, kus isegi Var selliste käte eest never penalte ei anna.
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustSeal ju oli kellegi käsi eemal ja tabas palli trajektoori pihta. Pennus pole küsimustki. Küsimus vaid,et kas õige mängija sai kollase kaardi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTäiesti debiilne vend oled ju... Pukk andis ju kaardi ja penalti Frolovi käe eest ja Kondale lendas see pall kõhtu ning tema ei puutu üldse asjasse.
Mina sellest pildifailist näen, et eemal oleva käe pihta pall läheb(millel on tume alussärk).
PS. nägin valesti jah, kuid Frolov keerab keha ette diagonaalis palli lennule ja käsi liigub palli lennule ette. Minu jaoks on see penalti.
Kommentaar
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustKuule kes sa oled üldse, et teisi sõimata? Jälgi oma keelekasutust ja ära solva inimesi, kes sinuga nõus pole.
Mina sellest pildifailist näen, et eemal oleva käe pihta pall läheb(millel on tume alussärk).
PS. nägin valesti jah, kuid Frolov keerab keha ette diagonaalis palli lennule ja käsi liigub palli lennule ette. Minu jaoks on see penalti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPalju õnne
Kommentaar
-
Algselt postitas Xhakalaka Vaata postitustMiks ülbitsed kõigiga? Eriti veel kui sul õigus pole. Kase moment on kindlasti kollase koht mitte punase. Teine kaitsja jõuab ju appi. Penalti oli vale otsus. Palju õnne, saad ennast välja elada. Loodan, et su päev läks sellest paremaks.
Ehk siis on keskkond kus nad saavad end kunnina tunda, muidu elus on sellised lohhid ja pisikesed mutrid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar