Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nii et kättemaks eelmise nädala eest toimubki täie hooga.
Isegi ainult Flora kodulehelt mängu jälgides tundub ülipõnev lahing olevat. Ja mis peamine- parima võimaliku lahendusega.
Ootan huviga mängujärgseid kommentaare karupoegadelt.
Hea tõesti, et neile kätte. Ma loodan, et mitte väravavahile kätte.
Ilus tulemus igatahes. Midagi väravate vahe parandamiseks ka vahelduseks. Irve. Lisaks on hea uuemapoolseidki nimesid score-sheet'il näha. Järgmisel nädalal siis loodaks oma ihusilmaga veel uuemaid ja keerulisemaid nimesid Klevi platsil ringi jooksmas näha.
Hea tõesti, et neile kätte. Ma loodan, et mitte väravavahile kätte.
Ilus tulemus igatahes. Midagi väravate vahe parandamiseks ka vahelduseks. Irve. Lisaks on hea uuemapoolseidki nimesid score-sheet'il näha. Järgmisel nädalal siis loodaks oma ihusilmaga veel uuemaid ja keerulisemaid nimesid Klevi platsil ringi jooksmas näha.
Mhuahahaha! Super!
Selle esialgse protokolli Vapruse 3 ja 4 värava lööjate nimedes julgen küll kahelda
Ahjaa, täiesti normaalne kohalik publik oli Sillamäel.
Kotter andis kah ühele simulandile lõpuks punase ära. Mulle jääb ikkagi arusaamatuks, et kui väikse kõksu kanda saad, siis miks pikali peab viskama ja kätega näost kinni hoidma.
Muidu super mäng. Veiko fantastiline penaltitõrje ja paar head tõrjet veel. 2-1 värav oli suhteliselt otse nurgalöögist kellegi rikošetist esipostist. Ja Partsioja viimistletud lõpetamised.
Kommentaar