Algselt postitas k2bo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pärnu JK Vaprus
Collapse
X
-
Viljandi on tõesti üks võimas mõõdupuu, kes neid alistada suudavad on hirmkõvad. Tarvas mängis esimest korda premmi. Meeskonna tuum oli uus ja vähe kokku mänginud. Ilmselgelt oleks teine aasta paremini läinud ning jah, ma usun et Viljandiga oleks olnud tõsisem rebimine püsimajäämise nimel.
Kommentaar
-
Ma muidugi peaks kuss olema, sest ma ennustasin premmihooaja eel, et Viljandilt hokiskooridega võite tipuklubidel loota ei tasu, aga 13 vooru on muud näidanud. Aga k2bo jutt paneb muidugi mõnusalt pupsuma, ei saa salata.
Tarvas: 3 punkti Premium Liigast kogu hooaja peale. Esiliigas peale 12 vooru esikohast 7 punkti kaugusel, lastud väravate arv liiga suuremate hulgas. 0-6 ja 1-5 pakid taskus... No mida sa tõestad siin praegu? Või kellele?
Viljandiga võrdlusest niipalju, et, noh, 6 punkti 10 mängust ja noh, hooaeg alles käib ja.
Kommentaar
-
Ei ole overstatement. Jograf, Kald, Sepp, Kuusk olid väga olulises rollis eelmisel hooajal. Praegu on lisaks puudu Trasberg, Aunapuu, Rannamäe, Susi ning ehk mõni veel. Mis tähendab et ligi meeskonna jagu on teistsugune koosseis.
Aga vaadakem praegust Maardu koosseisu, paar lisajõudu ja võimalik, et see sats oleks hirmkõva (kuna suudaks Viljandi alistada).
Üldiselt vahet pole, loodan et EJL õpib oma vigadest ja hoiab reeglitest kinni next time. Seni nautigem Pärnu langemist Esiliigasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustViljandi on tõesti üks võimas mõõdupuu, kes neid alistada suudavad on hirmkõvad. Tarvas mängis esimest korda premmi. Meeskonna tuum oli uus ja vähe kokku mänginud. Ilmselgelt oleks teine aasta paremini läinud ning jah, ma usun et Viljandiga oleks olnud tõsisem rebimine püsimajäämise nimel.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Räägi nagu seinaga, mis ma muud oskan öelda.
Ma ei tea mis moodi sa mõtled, aga isegi Florad ja Infonetid jms võtavad võite tagumise poole satsidelt vahest minimaalselt, kuigi neil ei ole mingit prõubi Pärnu alistamiseks, panimajesh? Mu point on, et tabelis edestaksime me kindlasti selle aasta Pärnut eelmise aasta koosseisuga. Ning nagu ma ütlesin, ma usun et Viljandiga oleks olnud tõsisem rebimine püsimajäämise nimel. Mitte et Tarvas oleks mingi tabeli keskmik. Johhaidi mis kuradi loogika sul on.
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustMu point on, et tabelis edestaksime me kindlasti selle aasta Pärnut eelmise aasta koosseisuga.
Ja seinaga võid edasi rääkida, kas sa väidad, et sel aastal on tagumise otsa klubidel punkte lihtsam saada kui eelmisel aastal? Sest kui Rakvere tulemus oleks ka sel aastal sama mis eelmisel, siis mis valemiga Rakvere Pärnust ees oleks?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustMu point on, et tabelis edestaksime me kindlasti selle aasta Pärnut eelmise aasta koosseisuga.."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar