Juveman on nördinud, sest tõenäoliselt toimub kauaoodatud kokkusaamine täna õhtul minuta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pärnu JK Vaprus
Collapse
X
-
Algselt postitas vostrjakov Vaata postitustjuveman, mingi sepik oled vä?
üritus siis kell 20 00 villemi juures.
Kommentaar
-
Algselt postitas Juveman Vaata postitustRääkige mis toimus, rääkige
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustMisasja, Rommi? Kas see siis tähendab, et minu soovid ja pakkumised jäid Rainile ja/või teistele edasi ütlemata?
Oioi, kui nüüd järgmisel hooajal peaks kuidagimoodi halvemini (ptuiptuiptui) minema, siis mina vähemalt tean, keda süüdistada...
ära pikka viha pea ma niigi nördind, et minna ei saanud. Aga millisest pildist jutt on?
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustEilne summa-summaarum oli siis 3 toetajat ja 6 mängijat.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustJutt on raamitud meeskonna pildist, mis tänutäheks klubi toetamise eest. Pilt tehtud viimaselkodumängul ja need siis klubi poolt meile.
Eilne summa-summaarum oli siis 3 toetajat ja 6 mängijat.
Palun mitte hakata loopima soppa teemal a la teemal "palju teistel fänne on". Mulle sümpatiseerib Vaprus väga. On identiteediga klubi millele aastate jooksul võib juurde kasvada vägagi rohkearvuline Pärnu publik. Eeldusel muidugi et suudetakse ikka omad poisid satsis hoida.
Kommentaar
-
Ei midagi halvustavat Vapruse ja ürituse kohta aga tegelikult on see ikka ülinaljakas värk. Klubiõhtul on 3 toetajat.
Palun mitte hakata loopima soppa teemal a la teemal "palju teistel fänne on". Mulle sümpatiseerib Vaprus väga. On identiteediga klubi millele aastate jooksul võib juurde kasvada vägagi rohkearvuline Pärnu publik. Eeldusel muidugi et suudetakse ikka omad poisid satsis hoida.
Samas iga asi saab alguse mingist väikesest algest. Loodetavasti on sellel üritusel järgmine kord suurem osavõtjate arv.
Kommentaar
-
ei usu, et asi just selles oli, et see üritus nüüd toimus. Kahtlen, et kohe pärast hooaja lõppu rahvast rohkem oleks tulnud. Samas isegi kui mõni veel tuleks sellisele üritusele, siis ei ole ta siinse foorumi liige ja info sisuliselt teist teed pidi ju ei liigu.
Mul endal on kohutavalt kahju, et tulla ei saanud, viimasest 10st laupäevast oli see esimene, kus õhtul konkreetselt kinni oli. Samas oleks skint ka tulnd, kui ta Saksamaal poleks, nii et 'juba' 5. Lisaks veel SDK, nii et 6. Ja tegelikul ju olidki pooled sisuliselt kohal. Muidugi on number üsna masendav, ent peab lootma parematele aegadele. Kui me jääks stabiilselt meistriliigasse püsima, oleks vähemalt selleks kõik eeldused olemas.
Aastalõpu turniir muideks mehed see tuleb peagi ja Vaprus vajab toetust. Sinna võiks küll rohkem rahvast ju kohale tulla, ei saa ettekäändeks ka tuua külma ilma või midagi sellist. Kõik, kes siin Vapruse teema all sõna võtnud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas vostrjakov Vaata postitustAastalõpu turniir kestab kaks päeva ja see teeb selle mõne võrra keerulisemaks...
29 (reede) ja 30 (laupäev) detsember - mõlemal päeval hakkavad kell 15.00 ja kestavad kuni 22.00.
Varsti oleks aeg hakata plaane seadma...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar