320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu JK Vaprus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kindlasti parim mäng Vapruselt sel aastal. Vähemalt nende hulgast, mida mina näinud olen. Viimaseid minuteid arvestamata. Esimesel poolajal ründasime nagu Transki, pealelööke kogunes ja nurgalöökegi tuli päris mitu. Kui senistes mängudes oli suurimaks probleemiks just see, et ei löödud peale, siis täna vähemalt üritati. Trans see-eest alustas mängu loiult, peale löödi 40 meetrilt ja sedagi ebatäpselt.Poisid võitlesid täna võimsalt, kuid värava järel kadus lootus ja väsimus hakkas üha enam ja enam silma paistma. Mängu viimasel 10 minutil olid pea kõik surmväsinud. Eks tund aega kõva tööd tegi oma. Lõpus veel Stasi vigastus ja Soosaar väravasse, sinna tuli ainult peale lüüa. Seda Trans tegigi korra ja oligi taas värav.

    Rand ründes esimesel poolajal oli hea. Võttis ilusasti palle alla ja jagas sööte.Teisel poolajal palus vahetust, paraku olid 3 vahetust juba tehtud. Kazak oli terav, palju parem kui seni olnud. Senješ oli pausilt tagasi ja sai ka minu silmis hästi hakkama. Temalt hooaja parim partii kindlasti. Stas väravas endiselt super.Joost jäi ka täna postiivse külje pealt palju silma. Igatahes ilus esitus Vapruselt, taas oli näha seda meeskonda, kes mullu mängis. Siit annab edasi minna!

    Kommentaar


      Pärnult lootsin seekord aasta esimest üllatust kodukamaral, aga, tuleb osata ka kaotusega leppida. Järgmine kord siis ehk. Pead püsti, see on põhiline

      Kommentaar


        Tänane Pärnu Postimees.

        Kalev Pajula, JK Vaprus peatreener





        Eesti jalgpalli meistriliigas on mängitud 13 vooru. Kuidas olete hooaja senise käiguga rahul?

        Rahul saab olla vaid mõne mänguga. Teadsime, et hooaeg tuleb meil raskem kui eelmine.
        Põhjusi, miks meil nii on läinud, on mitu – meil on pidevalt palju vigastusi, kõik mängijad ei saa iga kord treeningule tulla.

        Milliseid üllatusi on meistriliiga pakkunud?
        Meeldiv üllatus on Tallinna Kalevi südi esinemine. Tegelikult võivad kõik meistriliiga meeskonnad kõigile vastu hakata. Meiegi oleme mänginud tippude vastu julgemalt ja saanud seetõttu mõne suurema kaotuse, kuid kui ainult kaitses istuda, siis jalgpalli mängima ei õpi.
        Mütsi tahaks maha võtta fännide ees, kes on meid toetamas käinud isegi Narvas ja Kuressaares.

        Kes Vapruse mängijatest on sel aastal esile kerkinud?
        Positiivsest küljest on ennast näidanud vasakkaitsja Taavi Midenbritt, kes noorteklassis on täitnud ründaja kohustusi. Väravavaht Stanislav Pedõk hakkab enesekindlust koguma, kuigi on lasknud lüüa ka väga lihtsaid väravaid.


        Lisaks:

        Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond suutis Eesti meistriliiga viimases voorus liidrikohal asuva Narva Transiga avapoolaja mänguseisu võrdse hoida, kuid kustus mängu lõpuks, lastes enda väravasse kolm palli.


        Mängu avapoolajal pääsesid Vapruse mängijad mitu korda heale löögipositsioonile, kuid oskused vedasid Pärnu täpsuskütte alt. Ka mitmest järjest teenitud nurgalöögist ei sündinud väravat. Samal ajal ei suutnud oma võimalusi realiseerida ka Narva meeskond.
        Teisel poolajal pääses maksvusele piirilinna meeskonna füüsiline ja tehniline üleolek ning Aleksandr Tarassenkovi kahest tabamusest ja Maksim Gruznovi väravast kindlustasid narvakad endale kindla võidu.
        Mängu lõpus pidi väljakult vigastuse tõttu lahkuma Vapruse väravavaht Stanislav Pedõk, kuid õnneks pole trauma kuigi tõsine ja sel nädalal peaks ta osalema juba Eesti noortekoondise mängus Norra vastu.
        Transi peatreener Valeri Bondarenko ütles, et tema ootas kergemat võitu, kuid avapoolajal näitas Vaprus südikat mängu.
        Vapruse peatreener Kalev Pajula arvas, et ühe poolaja suudab iga meeskond vastu pidada. “Teisel poolajal hakkavad mehed väsima, tulevad vead. Nii oli see ka Narva vastu,” lausus ta.
        Oma meeskonna esitusega jäi Pajula siiski rahule. “Kõik üritasid endast parimat anda, aga Narva on meist klass kõrgem,” märkis ta.
        Bondarenko imestas, et Vaprust kiusab tänavu suur väravapõud. “Olete suutnud siiani ainult viis väravat lüüa. Treeneril on, millele mõelda,” lausus ta.
        Transi peatreeneri sõnade järgi üllatas teda pärnakate leige huvi mängu vastu. “Vaevalt pool tribüüni vutihuvilisi on vähe. Mäletan aegu, kus teie staadion oli pealtvaatajaist tulvil,” ütles Bondarenko.
        Pärast 13. vooru hoiab Vaprus meistriliigas 10 punktiga seitsmendat kohta. Liidrikohal asuval Transil on 35 punkti. Niisama palju punkte on kogunud ka tiitlikaitsja FC Levadia, kuid pealinlastel on peetud üks mäng rohkem.
        Pronksiheitluses edestab 27 punkti kogunud FC TVMK FC Florat (23) ja Tartu Maag Tammekat (22).
        Kuuendal kohal on 19 punktiga meistriliiga uustulnuk Tallinna Kalev. Vaprusest tagapool on 8 punkti kogunud Viljandi Tulevik ja FC Kuressaare. Punase laterna rollis on Lasnamäe Ajax, kel on tabelis vaid üks viigipunkt.
        Vapruse järgmine mäng on 9. juunil Tallinnas FC TVMKga, kodus mängitakse 16. juunil FC Floraga.

        Kommentaar


          Ilmselt peab Meetua hakkama ka Soosaart väravavahiks koolitama. Mänguseis on muidugi kah jama.

          Kommentaar


            Vaprus hakkab ajaxistuma :S

            See, mis täna toimus oli jube. Eriline staar oli Novikov, kelle tase peaks olema kuskil III liiga. Kui vend ei suuda mitu korda järjest isegi palli surmata ega anna ühtegi täpset söötu, sisi on midagi ikka valesti. Ainuke vend, kes mängis normaalsel tasemel oli Rand, aga paraku sai tema kah punase.

            Kommentaar


              Mille eest Rand punase sai ?

              Kommentaar


                Algselt postitas #20 Vaata postitust
                Mille eest Rand punase sai ?
                Viimase kaitsjana kukutas Zenjovi.

                Kommentaar


                  Vaprus peab hakkama taktikat muutma, muidu kisub asi jamaks kätte ära ehk terendub taas Esiliiga. Aga seda ei ole nüüd loomulikult meile küll vaja.

                  Kommentaar


                    Teisalt jälle kui Pärnus oleks Lepa asemel Levada sarnane isiksus siis ju ei oleks põhjust nurisemiseks. Kahjuks on praegune molekul (Rein Lang, Sina ära võta isiklikult kui juhuslikult seda postitust loed) Viisitamm, kellel on jagaja kaane alt kindlalt paar jubinat puudu ja selletõttu ei jagagi tema jagaja ilmaasjadest (loe: jalgpalliasjadest) ei ööd ega mütsi. Bye

                    Kommentaar


                      Ega enne midagi kardinaalselt ei muutu ,kui Pärnu suudab profesionaalset jalgpalliklubi üleval pidada ja parimatele meestele palka maksta. Millal see võiks juhtuda? Kes seda teab aga küll ta juhtub kunagi ,sest kui naabreid vaadata siis sellise suurusega linnade klubid on isegi oma riigi meistriteks tulnud..
                      Puhastel Amatöörklubidel ei ole Eesti jalgpallis mingeid shansse medalitele mängida. Nii kaua ,kui sponsoreid ei ole ja materjaalne baas on olematu ei juhtu midagi.
                      FCF Forever

                      Kommentaar


                        Kuidas Pedõkiga lood on? Eilne mats tundus päris karm olevat...

                        Väga sürr õhkkond oli eile Kadriorus. Tundus, et vormeli hääle peale võpatasid isegi mängijad platsil.
                        Tribüünil oli isegi fanera mängude kohta vähe rahvast. Kohal oli kokku 30-35 inimest. Käputäis vanemaealisi jalgpalliinimesi, käputäis kohalikke vutihuvilisi ja mängijate tuttavaid, mõni ajakirjanik, natuke väljamaalasi: kaks saksa keeles rääkinud poissi ja seltskond inglasi vist, kes said tõelise kultuurishoki osalisteks. Welcome to estonian premiership! Ahjaa, Neemelo ja Viikmäe olid ka platsis.

                        Mängust suurt midagi rääkida ei ole. Pärnakatest on kahju, punane ja väravavahi kaotus... see oli surmav laks.
                        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

                        Kommentaar


                          Mängust suurt midagi tõesti rääkida ei ole. Neemelo koos veikse sõbrannega ja Viikmäe olid platsis jah, kuigi, antud olukorras ma pidasin neid vaid pilgu vääriliseks. 20 väravat 2 mänguga Eesti MV? Peaksin vist rahul olema, et oma vanad koivad statkadele vedisin.
                          Remark: Kui Flora mängu eest küsiti 50 EEku, siis Kadriorus, tõesti, vaid 30.
                          Statistikuna võin väita, et iga löödud värav läks mulle isiklikult maksma 4 EEK.

                          Kommentaar


                            Fanerkal on esiotsa meeskondadega ka kallimad piletid.
                            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

                            Kommentaar


                              Pedõki vigastus oli küll jama. Tra see Jürgenson pidi 5:0 seisul nii agressiivselt jalad ees sisse sõitma.
                              Tekkis veel selline mõte, et PJK-l ja PSK-l on päris korralikud tulemused noorte A1 esiliigas, kas sealt pole kedagi meistriliiga teiseks ringiks juurde võtta?
                              Värsket verd oleks vaja küll, mõni kogenum kaitsja kuluks muidugi ka ära :P
                              Kas see veel kehtib, et Reijo Tomson hakkab juulist Vapruse eest mängima?
                              Rise and rise again until lambs become lions!

                              Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

                              Kommentaar


                                Algselt postitas norsk Vaata postitust
                                Tribüünil oli isegi fanera mängude kohta vähe rahvast.
                                Kust otsast?
                                Algselt postitas budulojus
                                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

                                Kommentaar

                                Working...
                                X