Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu JK Vaprus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
    Lõpp pole käes ju veel. See vist Kadriorus kui ma ei eksi.
    Pärnu sats jättis väga hea mulje ja tänud meestele ning edu meistriliigasse, kuid kahjuks peab tõdema, et sellise mänguga näeme neid järgmine aasta vast esiliigas
    Ma pidasin rohkem mängulõppu silmas :P

Alla ei antud ning kaotusseisust tuldi auga välja. Selle eest tänaks ka mina meeskonda

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
      vapruse poolelt see pikk jors ja ukraina klubikunn ainsana midagi jagasidki ju....
      tõepoolest, kellegil polnud valgeid butsasid ega uut soengut :P
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

noh see pikk jors.. velikopolje(?)vms oli suht tihti õiges kohas ja andis häid passe.... ja see räppar ukrainast... tollel oli vähemasti jalg terav... liigutused mis tegi, olid kiired ja mitte kohmakad nagu ülejäänud meestel...

a noh.. ma ei tea jalkast muidu suurt sittagi

Kommentaar

Velikopolje ja Joost olid minuarust erksamad Vapruse poolelt.
          Samuti kiidan ka Tabasalu ründajaid ja ääri, kes olid head. Kõige halvema mulje jättis tabasalu treener, kellel oli pabeross suus.
          Fuih, otse teleekraanil...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
            Velikopolje ja Joost olid minuarust erksamad Vapruse poolelt.
            Samuti kiidan ka Tabasalu ründajaid ja ääri, kes olid head. Kõige halvema mulje jättis tabasalu treener, kellel oli pabeross suus.
            Fuih, otse teleekraanil...
            Vabandan aga muud targemat seal ka teha polnud.Ma olengi meeskonna halb mulje.
            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

nojah, vähemasti sai kent telekasse

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                Vabandan aga muud targemat seal ka teha polnud.Ma olengi meeskonna halb mulje.
                Suitsetamine on halb, Kent! Jäta maha!
                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Kent sa oleks pidanud kuulma, kuidas kommentaatori Ott sind seal pragas, hullemini hõiskas, kui mõne iluvärava puhul...

Kommentaar

Algselt postitas oku Vaata postitust
                    Suitsetamine on halb, Kent! Jäta maha!
                    http://www.youtube.com/watch?v=33fSU2Q_ZUY

Kommentaar

Kommentaar

eem.. ei läeh just eriti meistri- ja esiliiga alla, las ta olla seal oma noorteteemas edasi.

aga mul on küsimus, ega keegi oma vaprus - tabasalu mängu videosalvestust? ja kui omab, siis ehk viitsib ta väravd välja lõigata ja kuugi üles panna? kui nii palju ei jõua, siis vähemalt tabasalu teine värav? krt koha peal olles jäi nägemata ja nüüd täna kalev spordi korduse ajal lootsin õigel ajal televiisori ette jõuda aga umbes minut-paar jäin hiljaks.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                          eem.. ei läeh just eriti meistri- ja esiliiga alla, las ta olla seal oma noorteteemas edasi.

aga mul on küsimus, ega keegi oma vaprus - tabasalu mängu videosalvestust? ja kui omab, siis ehk viitsib ta väravd välja lõigata ja kuugi üles panna? kui nii palju ei jõua, siis vähemalt tabasalu teine värav? krt koha peal olles jäi nägemata ja nüüd täna kalev spordi korduse ajal lootsin õigel ajal televiisori ette jõuda aga umbes minut-paar jäin hiljaks.
                          mul muidu terve mäng ka olemas arvutis

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                            Kent sa oleks pidanud kuulma, kuidas kommentaatori Ott sind seal pragas, hullemini hõiskas, kui mõne iluvärava puhul...
                            Kordusest kuulsingi.Ott maksab ise mu trahvi kinni kuna priiskama hakkas ja igal järgmisel mängul hoolitseb selle eest ,et mul oleks tuhatoos olemas muidu peida neid konisid igalepoole.
                            Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
                              Shermann, uploadi terve mäng kuhugi.

Kommentaar

väga kõva ühenduse otsas istud peaks mainima:P
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X