Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kõigil, kellel juurdepääs värskele "Jalkale", soovitan lugeda telefonitorget Duganile. Ma pole sellist huumorit ammu lugenud
Asi mis mulle meeldis selle jutu juures oli see, et meeskonnast eemaldati kihlvedude kahtlusega mängijat. Võtke eeskuju Narva ja Sillamäe, kes omavahel üle aasta jagavad neid pettureid eesotsas Gruznoviga.
Asi mis mulle meeldis selle jutu juures oli see, et meeskonnast eemaldati kihlvedude kahtlusega mängijat. Võtke eeskuju Narva ja Sillamäe, kes omavahel üle aasta jagavad neid pettureid eesotsas Gruznoviga.
Aga see oli ka ainuke tõsiselt hea asi. Samas jutud, et 11 Duganit teinuks Kuressaarel selja prügiseks, on lihtsalt naljakad.
Viimases Jalkas Ajaxi eestvedajaga väga ok intervjuu ja seal siis ka põhjendus,et miks nad peksupoisid on.Vähemalt julges platsi kahtlastest meestest puhtaks lüüa
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Nüüd siis Transiga kõik mängud mängitud, ning väravatevaheks kujunes 40:0 (7-0 ; 7-0 ; 14-0 ; 12-0). Lätlane tegi nendes mängudes kokku 18 väravat.
Kas ajaxi poistel ei ole võitlustahet kuna puudub "eestlane vs venelane" faktor või mis haigus neid puujalgasid seal vaevab? Saan aru, et tehti mingi puhastus meeskonnas aga nii labaseid tulemusi ikka annab saavutada.
Pole seal Ajaxis mingit erilist puhastust olnud. Abdullajev on kadunud, ülejäänud ikka aegajalt käivad kohal. Mones ja Dmirtiev lahkusid Infonetti ka veel.
Taas sai Lasnamäel ohtralt nalja, olenemata sellest, et Ajaxi keskmine mängijate tase on II liiga lõpp - III liiga algus, olin juhuslikult tund enne mängu staadioni väravas, minust hiljem jõudis üks Ajaxi mängija kah kohale, tema seisund oli igatahes kõike muud kui kaine, niisuguste parmulõhnadega ja läikivate silmadega ei ole mina järgmisel päeval kell 1 küll olnud
Aga noh, EJL töötaja poolt kah mõned pärlid "mis sa tahad siin staadionil süüa või? mine söö kodus enne mängu kõht täis". küsimusele, et mis siis saab kui siia staadionile peaks tulema mitmeid tuhandeid jalgpallihuvilisi, siis debiilselt vanahärra irvitab ja vastab, et selle jaoks peaks ju mõni Hispaania suurklubi siia mängima tulla. Tore kohe et EJLi enda töötajadki progressi usuvad, ei teagi kohe, mida öelda, kurb on see seis kui jätkuvalt sellised inimesed midagi otsustavad...
Selliste asjadega ära plõksi, olen minagi kunagi end niimoodi platsile vedanud kuna mehi puudu, see näitab pigem spordimehe duhhi.
Teine lõik on muidugi omaette asi aga mis selle Ajaxiga ikka viimastes voorudes. Vähemalt kaovad.
Aga noh, EJL töötaja poolt kah mõned pärlid "mis sa tahad siin staadionil süüa või? mine söö kodus enne mängu kõht täis". küsimusele, et mis siis saab kui siia staadionile peaks tulema mitmeid tuhandeid jalgpallihuvilisi, siis debiilselt vanahärra irvitab ja vastab, et selle jaoks peaks ju mõni Hispaania suurklubi siia mängima tulla. Tore kohe et EJLi enda töötajadki progressi usuvad, ei teagi kohe, mida öelda, kurb on see seis kui jätkuvalt sellised inimesed midagi otsustavad...
See Katsev on, vabandust väljendi eest, aga üks ääretult ebameeldiv tegelane. Kahju, et Jalgpalli Liit ise enda kaevu pissib.
Kiirelt lugedes oli mängul vähemalt 9 Meistriliiga juhendi punkti mittetäitmist
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Mina pakun,et see ei ole Ajaxi viimane hooaeg Meistriliigas ja kindlasti ka mitte viimane välja kukkumine.Oli see hooaeg mis oli aga samas mina võtan mütsi Dugani ees maha.See Ajax ju lihtsalt ühe kehalisekasvatuse õpetaja hobi ja seda juba päris mitmeid aastaid.Loodedavasti ei kao see klubi päris pildilt ära ja saavad uuesti üles ehitada korraliku meeskonna kes vähemalt siis esiliigas hakkama saaks ning kindlasti oleks vaja leida korralik treener.Borissovi lahkumine mõjus ikka väga raskelt
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar