Staadionile sisenemisel pisteti flaier näppu, tükki kaks vist isegi, kuid flora toetajana pole minul kalju-transi madistamisele asja (oleksid võinud mõlemad välja kukkuda).
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Olles väheke nende flaierite jagamisest kuulnud siis küsisin peale mängu oma müügipunktide müüjatelt ,et kas oli siis mõni mees seal aktiivselt neid jagamas .Vastused oli ,et mingi aeg ühes kohas nähti aga üsna kiiresti kadusid nad sealt ära . Enamikes sissepääsude juures polnud kedagi.
Lõpuks jäid flaierid hunnikute viisi ühe trepi juurde vedelema.
Kahju ,et heast mõttest suurt midagi välja ei tulnud . Kas kellegi läbimõtlemata tegevus või kellegi hoolimatus ?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPaistab ,et Pink Panter-Nõmme Kalju elab üpris hästi ja on ilmselt olukorraga väga rahul ,kui enne viimast ringi kimab tegevjuht nädalasele puhkusele Türki .
Minu jaoks näitab juba selline käitumine ära ,mis tasemel see klubi on oma mentaliteediga muust rääkimata.
Mida see siis näitama peaks?
Või sinu arvates on Kusma nii oluline vennike, et ilma temata klubi ei saa hakkama? Vaevalt. Sellel kohal võiks olla kas või Sergei Ussoltsev või Tädi Maali. Muhvigi sellet ei muutuks. Selles suhtes on Kalju ja fFora sarnased klubid, mida rohkem suudad omanikule meelejärgi olla, seda soojema koha saad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMida see siis näitama peaks?
Või sinu arvates on Kusma nii oluline vennike, et ilma temata klubi ei saa hakkama? Vaevalt. Sellel kohal võiks olla kas või Sergei Ussoltsev või Tädi Maali. Muhvigi sellet ei muutuks. Selles suhtes on Kalju ja fFora sarnased klubid, mida rohkem suudad omanikule meelejärgi olla, seda soojema koha saad.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSa 13 oled asjast ikka väga kaugel ( mitte ainult kilomeetrites ).
Tõde on valus kuulda.....
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSa 13 oled asjast ikka väga kaugel ( mitte ainult kilomeetrites ).Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Pets alles läheb sinna. Rootsi kunn, kas inimene ei või puhkusele minna? Või tegevjuhid ei võigi puhata eriti kui hea soodne reis on?
Võtab endale nädalaks abilise ja kõik korras. Oleks teine teema kui läheks Hollandisse punastele tänavatele ja teavitaks seda ajalehes et tal meeldib kui Kalju mängib ja et on rahul et me 5ndad. Siis peaks tõstama selle teema üles mitte siis kui ta lihtsalt sõidab nädalaks puhkama.Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Algselt postitas Taniano Vaata postitustPets alles läheb sinna. Rootsi kunn, kas inimene ei või puhkusele minna? Või tegevjuhid ei võigi puhata eriti kui hea soodne reis on?
Võtab endale nädalaks abilise ja kõik korras. Oleks teine teema kui läheks Hollandisse punastele tänavatele ja teavitaks seda ajalehes et tal meeldib kui Kalju mängib ja et on rahul et me 5ndad. Siis peaks tõstama selle teema üles mitte siis kui ta lihtsalt sõidab nädalaks puhkama.
Nädalaks abilise võtmine on tore lahendus, aga eks see ole ka seotud sellega, kui suur huvi asja vastu tegevjuhil endal on.
Kuid eks jah - inimesed on erinevad ja võib-olla tõesti on selline käitumine normaalne ja klubi huve ei kahjusta. Siis on kõik korras - hundid söönud ja lambad rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPaistab ,et Pink Panter-Nõmme Kalju elab üpris hästi ja on ilmselt olukorraga väga rahul ,kui enne viimast ringi kimab tegevjuht nädalasele puhkusele Türki .
Minu jaoks näitab juba selline käitumine ära ,mis tasemel see klubi on oma mentaliteediga muust rääkimata.
2 hooaja vaheline aeg on klubi taustatöötajatel kõige kiirem aeg, uute mängijate otsimine, paberi majanuds, mängijate registreerimised, sponsoritega läbi rääkimised jne.
Kommentaar
-
Minu jaoks näitab juba selline käitumine ära ,mis tasemel see klubi on oma mentaliteediga muust rääkimata.b-day
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar