Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Hetkel minul siklikult puuduvad ambitsioonid kandideerida üldse kuskile.
See ei tähenda muidugi seda, et pean kõigega nõus olema. Muuta saab ka teistmoodi ja ma usun, et inimesed on samuti võimelised muutuma. Ilma selle usuta oleks elu liiga hallides toonides (minu jaoks vähemalt). See kuidas ja kellega ma kätt tõstan ei puutu antud hetkel asjasse. Siiamaani olen tõstnud oma kätt Aivar Pohlaku eest.
Samas oma õiguste eest tuleb seista, jalgpallimaailm peab rohkem kokku hoidma mitte erinevatel tasnaditel Eestlastele omaselt üksteisele kaikaid kodaratesse loopima. Kui on midagi mis on valesti, siis tuleb ka selg sirgu ajada ja suu lahti teha!
Jalgpalliliit peab hakkama arvestama rohkem iseseisvate klubidega ja neid tuleb hakata rohkem toetama ja kuulama!
Kogu süsteem peab olema läbipaistev ja üles ehitatud nii, et mitte kellegil ei tekiks isegi kahtlust, et kuskil on midagi viltu!
Mängijatel, fännidel ja klubidel peaks olema väljakul verine kuid sportlik võitlus, aga väljakult maas peaks siiski valitsema teatud austus üksteise ees ja klubidevahel rohkem töiseid suhted kui vastupidi! Kõigil peab olema võrdne võimalus spotlikul tasandil teisega võistelda ja igasugused jõupositsioonilt loodud eelised peavad kaduma!
Tõenäoliselt on see raha mis teeb inimesed silmakirjalikuks ja sellest on paljudel kopp ees!
Kommentaar