pastakast välja imetud või mitte, aga see näitab lihtsalt EJL professionaalsust=kui on eelnevalt kokkulepitud ajakava, mida tuleb jälgida -no tere talv - siis seda tuleb tõesti jälgida! Kas allkiri või eelarve saadi kokku 24tundi või 5min. peale tähtaja lõppu ei tee vahet. Ac Oulu sai enda eelarve 19h peale tähtaega lõppu kokku, aga ei aidanud midagi..veikkausliigast visati sats välja ja nagu naksti mängitakse järgnev hooaeg 13 meeskonnaga, usun et EJL nii karm veel pole, kuigi vabalt võiksid samas olla ka..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMulle meeldib see, et sellist iba räägivad mehed, kes ei tea asjadest mitte midagi. Ei ole mõtet ennast lolliks teha, kui tagamaid ei tea.
soccerneti vanasõna
eneseõigustus ftwI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustAga kas pärast karistusi jagab Pohlak või Pohlak, kui nad üldse on erinevad ?
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustpigem ikka sama
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKuidas platsi puhastamine edeneb?
Kuuldavasti üleile olite proovinud ATVga lükata, aga eriti see ei toiminud.
Teen pilti ka :PInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Nõmme Kalju juhib siis Skonto vastu.
Mingi ülevaate saab siit http://www.skontofc.lv/lv/news/821
Ma nüüd ei saagi aru, kas see TV töötab või mitte, igatahes sealt lingilt suunas mind tagasi avalehele.
Jaa, mängu näeb http://www.skontofc.lv/lv/skontotv
// 2-0 Kaljule. Ei saanud aru kes täpselt lõi. Igatahes mäng hakkas vist hiljem, mingi 11.50.
Kommentaar
-
Algselt postitas Zx . Vaata postitust13nr: Litmanen ?? Jaril on ju siuke sonks .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar