Aga kui Chilli hinnad ei sobi, siis ostke Piletilevist omale sama pilet http://www.piletilevi.ee/est/piletid...ll/?show=21169
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kalju sai teenitult oma kohustuslikud 3 punkti, aga minu arvates on muretsemiseks põhjust, sest keskkaitsed ikka nii aeglased, mis lubas Viljandil 3-4 korda Küti vastu 1-1 minna. Wakui tegi hea mängu, aga Neemelo ei paistnud peale Prinsiga vaidlemise millelegagi erilisega silma. Ja kohtunik säästis Alot ja Kaljut, kui ei andnud teist kollast. Üldse tundus, et Kalju vanakesed "töötlesid" kohtunikku juba algusest peale ja see andis tunda ka tema otsustes või otsustamatuses. Aga 3 punkti on teie ja Viljandist liiguti tabelis ettepoole
Kommentaar
-
Ma isiklikult tahaks tänada kõiki poolehoidjaid, kes võtsid vaevaks laupäeva hommikust pohmelli staadionil vastu võtta, hästi lahedad olete. Aga neile, kes te kohale ei ilmunud ilma suurema põhjuseta, siis soovitaks vaadata Tammeka fännide etendust - kuulda/näha seda kirge, emotisooni ja tahtmist ning ma usun, et te mõistate, et gloryhuntereid ei vaja ükski klubi.
Kui ei oleks Kaljut, oleks ainult Tammeka, aga kõigile Kalju poolehoidjatele, siis pitsi täna ei sülitata ning õhtu on alles ees!
Kommentaar
-
Nõmme Kalju hooajapiletid on endiselt kuum teema!
http://www.chilli.ee/vaata-pakkumist...ju-hooajapilet
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEi tea, kas müügiarv ka välja öeldakse?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEi tea, kas müügiarv ka välja öeldakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustMüüakse rohkem kui Flora omasid, võid kindel olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustChilli.ee ei avalikusta seda informatsiooni ja selles osas ei pea ka meie vajalikuks seda teha. Nii palju võin öelda, et eelmüügi kampaania osutus edukaks ja me oleme tulemusega rahul. Uudishimu on selline huvitav asi mida tuleb õppida kontrolli all hoidmaI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar