Ja noh, cmon meil ülioluline mäng Levadia vastu ja staadionil "laulab" 3 fänni. Väga-väga häbi, isegi Levadia fänne oli rohkem, kes tegid täitsa korralikku möllu. Aitäh meeskonnale, kes meie 3 panust hindas ning loodetavasti emotsionaalselt andis teilegi miskit.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Mario ma mõistan sind, aga samas me ei pea alati mõtlema ja arvustama miks treener ühte või teist vahetust teeb või ei tee... Samamoodi ei mõistnud ka paljud sind kui sa aastaid tagasi ÜKSI TRUMMIGA KALJU MÄNGULE TULID Täna saavad kõik asjast aru ja ma tahan sellega öelda, et andke aega küll pilt selgemaks läheb
Oluline on USALDUS ja seda tahan mina vähemalt välja näidata nii treenerite, fännide, mängijate kui kõikide teiste asjaosaliste suunas.
Respect!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMario ma mõistan sind, aga samas me ei pea alati mõtlema ja arvustama miks treener ühte või teist vahetust teeb või ei tee... Samamoodi ei mõistnud ka paljud sind kui sa aastaid tagasi ÜKSI TRUMMIGA KALJU MÄNGULE TULID Täna saavad kõik asjast aru ja ma tahan sellega öelda, et andke aega küll pilt selgemaks läheb
Oluline on USALDUS ja seda tahan mina vähemalt välja näidata nii treenerite, fännide, mängijate kui kõikide teiste asjaosaliste suunas.
Respect!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Jah, kõik on õige. Aga mind ja ma usun, et ka Teid, Kalju persionali, teeb kurvaks teadmine, et vähemalt 50% tõenäosusega oleksime me karikasarjas jätkamas ning Meistriliiga tabelis oleks Kaljul hetkel 49 ja Floral 48 punkti, kui teatud hetketel oleks minu subjektiivse arvamuse kohaselt tehtud natuke teised käigud.
Protsent on võetud lambise loogika tulemusel. On tore, et lõpuks on selle kohta tekkinud ka väike arutelu, ja on loomulik, et me kõik pürgime sama eesmärgi suunas
Kommentaar
-
Mario , Oleksid oleksid oleksid.
Tegelt see vahetuste teema on Prinsi käekiri. Ei saa ju öelda , et ta levadia aegadel tegi rohkem või tihedamalt vahetusi ?
Eks iga asjaga on võimalik võita ja näppu lõigata. Tegelt selle vahetuste teema juures on üks suurem mure mis puudutab noormängijaid. Minu arvamus on , et paremate noorte jaoks pole väljund duubel nad peaksid mängima ML ja seda regulaarselt. Kuna peatreener eelistab kogemust noorusele äkki peaks neid noori kuskile laenule andma ? Oleks duubel esiliigas siis veel aga hetkel ma arvan , et paremad noormängijad peavad just mängima Eesti parimate vastu, et nad areneksid päevast päeva.
Kommentaar
-
Üks asi mis täna silma hakkas. Meeskond ei mänginud täna nii hästi, kui seda on sel hooajal korduvalt tehtud! Ning palju oli meil fänne kohal? Märkate seost? Kui jah, siis järgmisel laupäeval näeme fännisektoris
Järgmine laupäev (13. august), Hiiu staadionil kell 17:00 vs Tartu Tammeka!!!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Kes oli laupäeval see, kes Borati ujumate ja mingi "sest muidu ma naist ei saaks" vms plakatitega üle platsi ääre jooksis? Ning mis oli plakati ees kirjas? Kalju detektiividel ei õnnestunud loosingi esiotsa leida
Mingi poissmeeste pidu?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKes oli laupäeval see, kes Borati ujumate ja mingi "sest muidu ma naist ei saaks" vms plakatitega üle platsi ääre jooksis? Ning mis oli plakati ees kirjas? Kalju detektiividel ei õnnestunud loosingi esiotsa leida
Mingi poissmeeste pidu?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar