ERR ei rõhuta põhilist, ajab mingit integratsioonijama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMis see veel tähendama peaks ? Kaks ühesugust heliklippi, kus ERR on toonud lisaks loost välja tekstipõhist ülevaadet. Võibolla ei toonud jutust ERR põhilist välja, aga sisu on ju ikka sama...
Põhiline on just see, mida Kuno rääkis ja seda oleks pidanud tekstipõhiselt rõhutama.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitust
Ma olen Indrekuga sada prossa nõus ja ka ise sellest juba ammu rääkinud ,et jalgpalli toetus võrreldes muude nõukaaegsete lemmiklastega on armetult väike. Ja selles osas peame me ise aktiivsemad olema aga mitte kuulutama ,et meil on raha küll ja paluma ei hakka. . Jalgpall peab teiste pallialadega võrdselt toetust saama ja jutul lõpp.
Oskab keegi õelda ,kui suur see vahe siis rahaliselt on ? Mingi link või numbrid ?FCF Forever
Kommentaar
-
Mulle endale isiklikult ei meeldi jalgpalli võrrelda ühegi teise alaga, veel vähem tunneks ma ennast hästi kui jalgpalliraha tuleks mõne muu spordiala arvelt. See poleks lahendus... Fakt on see, et raha on vaja just kohalikul tasandil jalgpalli arendamise jaoks. Praegu on meil koondisemängijad heades klubides ja need klubid viivad meie mängijate arengut edasi... Kas see kestab igavesti nii näitab aeg, sest uued Eesti mägijad peavad ju meie liigast esimese sammu tegema välismaale ja kui me ei arenda oma koduliigat ja ei tõsta taset, siis on seda sammu ju raske teha! VÄGA TÄHTIS oleks nüüd koos jalkaliidu ja klubidega panna Meistriliiga arengule puid alla, et koondise areng eest ära ei liiguks... Need kaks vagunit peaks ikka ühe rongi taha haagitud olema!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa olen Indrekuga sada prossa nõus ja ka ise sellest juba ammu rääkinud ,et jalgpalli toetus võrreldes muude nõukaaegsete lemmiklastega on armetult väike. Ja selles osas peame me ise aktiivsemad olema aga mitte kuulutama ,et meil on raha küll ja paluma ei hakka. . Jalgpall peab teiste pallialadega võrdselt toetust saama ja jutul lõpp.
Oskab keegi õelda ,kui suur see vahe siis rahaliselt on ? Mingi link või numbrid ?
Eesti Korvpalliliit 651 172 €
Eesti Võrkpalliliit 593 328 €
Eesti Jalgpalliliit 355 185 €
Eesti Käsipalliliit 242 988 €
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitust2011 numbrid peaksid olema sellised:
Eesti Käsipalliliit 242 988 €FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitust2011 numbrid peaksid olema sellised:
Eesti Käsipalliliit 242 988 €
Kommentaar
-
Ei taha vutti maha teha ja teisi pedealasid õigustada, aga kas mitte pole nii, et EJL saab ainsa alaliiduna arvestada rahvusvahelistelt organisatsioonidelt (FIFA ja UEFA) laekuvate summade ja teleõiguste müügist kukkuvate kopikatega, misjärel tuleb kokku märgatavalt suurem summa kui see 300k, millega kossust maha jäädakse? Anti ju hiljuti Florale 50 milli (krooni) laenu.
Kommentaar
-
Eesti spordiregistri järgi (harrastajaid spordiklubides ja spordikoolides):
Jalgpall - 16 230
Korvpall - 10 803
Võrkpall - 7122
Käsipall - 2244
Kuigi selle tabeli järgi tuleks kõige rohkem pappi anda võimlejatele, keda on napilt alla kahekümne tuhande Eestis...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustkas mitte pole nii, et EJL saab ainsa alaliiduna arvestada rahvusvahelistelt organisatsioonidelt (FIFA ja UEFA) laekuvate summade ja teleõiguste müügist kukkuvate kopikatega
EDIT: aga üldiselt kaasneb suure riigipoolse rahavooga ka hea hulk õpitud abitust, teisalt võib tekkida oht, et mida rohkem riik annab, seda suurem on oht kaotada osa ala(liidu) iseseisvusest. Või vähemalt võib mõni mutter ministeeriumis või poliitliinil pähe võtta, et ta saab X koguse raha eest sõnaõigust või paraadpildiõigust jalgpalliskenes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustkas võimlejate alla lähevad ka kõik aeroobikud ja kisakoorlased?
Võimlejaid kokku 19551, nendest mehi 2361 ja naisi 17190
lisaks veel üks rahvasport,
Kulturism ja fitness, musklikasvatajaid-trimmijaid kokku 13126, kellest mehi 6049 ja naisi 7077.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar