Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Sa võid mängida Eliiti kui ka Esiliigat, aga peab kinni pidama nädalas lubatud minutite arvust, vähemalt mulle on nii seletatud
Algselt postitas alehis Vaata postitustKalju puhul see ei kehti, aga tänavu rikkusid rohkem kui pooled eliitliiga klubid reeglistikku, kaasates eliitliigas mängivaid poisse meeste esi- või meistriliigasse.. Liidust pigistati muidugi silm kinni nagu alati, sest Flora ise oli ka patune..
Kommentaar
-
Reeglid on reeglid. Eliidi mängijad ei tohi võtta osa Esi- ja Meistriliigast
Algselt postitas homeworld Vaata postitustSa võid mängida Eliiti kui ka Esiliigat, aga peab kinni pidama nädalas lubatud minutite arvust, vähemalt mulle on nii seletatud“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustUuel hooajal ju enam Eliitliigat pole, vähemalt U19 vanuses
Kommentaar
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustkahju,et bärangrub oma karjääri nii vara lõpetab...
Välismaale ainult välismaa pärast minek ei ole tõsisele spordimehele vast õigeim samm
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitusttäitsa nõus. näiteks Aksalu läks ja täiesti pildilt kadunud, vähemalt minu pildilt.
Kommentaar
-
Saaksid palun mulle seda reeglit näidata, aitäh
Algselt postitas alehis Vaata postitustReeglid on reeglid. Eliidi mängijad ei tohi võtta osa Esi- ja Meistriliigast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar