Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMine tee kohtunikupaberid. Saad kõikidele Eesti liigamängudele ja karikamängudele tasuta.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMine tee kohtunikupaberid. Saad kõikidele Eesti liigamängudele ja karikamängudele tasuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustOsta hooajapilet, saad igatpidi mängudele soodsamalt.
Kommentaar
-
Ametlik koosseis:
Väravavahid: Kaido Koppel, Vitali Teleš, Marcin Zomerski.
Kaitsjad: Marco Bianchi, Alo Bärengrub, Alain Garcia Gutierrez, Ken Kallaste, Andres Koogas, Jorge Rodrigues, Tihhon Šišov.
Poolkaitsjad: Yankuba Ceesay, Oliver Konsa, Tanel Melts, Eino Puri, Damiano Quintieri, Sergei Terehhov, Denis Vnukov, Hidetoshi Wakui.
Ründajad: Jüri Jevdokimov, Tarmo Neemelo, Hideaki Takeda, Kristen Viikmäe.
Järelikult alles ?"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustTänu Eesti idiootlikele keeluseadustele a la EMTA: Juurdepääs keelatud.... , voolab Unibeti papp Eestist mööda, Leetu, Vilniuse Žalgiris : Unibet-sha-la-la-la-laa....EMTA-bla-bla-blaaa...
http://www.zalgiris-vilnius.lt/nauji...s_stadija.html
Triobetid ja muud firmad on nõudmistega hakkama saanud ning Unibet ei saanud. Huvitav milles see MTA süüdi on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTriobetid ja muud firmad on nõudmistega hakkama saanud ning Unibet ei saanud. Huvitav milles see MTA süüdi on?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMilleks üldse nõudmised?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMilleks üldse nõudmised?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMilleks üldse riigis seadused?
Bettingu firmad panustavad mega summasid kõikjal jalgpalli sponsorlusse.
Bayer Leverkusen announce a shirt sponsorship deal with solar developer Sunpower , one of several deals with renewable energy firms in Germa...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitust-50% saamiseks tuleb vaid üritusest "osa võtta" Facebookis?"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustJah. Kui sa juhtud olema 14 või vähem, siis saad 1 euroga .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar