Tsiteerides klassikuid, nali ei tulnud välja, äkki proovid uuesti?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustTsiteerides klassikuid, nali ei tulnud välja, äkki proovid uuesti?player
Kommentaar
-
mina tean mitut saarlast(üks neist kõva käega Rammumees,võitnud esikohti "härgade" võistlustel),kelle kulul nalja ei julgegi teha.neil on omamoodi väljaarenenud huumorisoon.nagu kadakas oleks püksis...seda atleeti ükskord tögasin,tüüp tõstis mu auto taguotsa üles,napilt oleks stange pihku jäänud...ja siis hirnus ise rämedalt saarlase moodi naerda.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Mis on jalgpalli eesmärk? Olla vastastest parem
Mis on fänluse eesmärk? Olla vastastest parem
Sellega seoses, 18ndal kell 12 teeme Hiiu Pubi ees fännide kogunemise, et sammuda staadionile juba üksmeelel. Teekonnal staadionile on võimalik lahti karjuda oma häälepaelad ning harjutada pasunapuhumist. Ning staadionile kutsuda ka kõik Nõmme elanikud, kes miskipärast veel kodus passivad. Teeme saarlastele ära! Võitma peavad nii mängijad kui ka fännid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustRaadioklipi leiate: http://www.jkkalju.ee/kaljukure.mp3
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustAlates tänasest iga päev Õhtulehes reklaam ka!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustSee oli jälle sitt nali, aga ehk elatakse üle
Kommentaar
-
Algselt postitas maniaacos Vaata postitustKusjuures ajab naerma küll, kui "Maamees Otsib Naist" artikli vahel see reklaam suurelt terendab
Kommentaar
-
Pühapäevaks lubatakse külma ilma. Pange siis soe tee ja konjak valmis"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas manifest Vaata postitustPühapäevaks lubatakse külma ilma. Pange siis soe tee ja konjak valmis
Viimast Kalju mängu vaadates jäi silma nende fännide vanus. Enamusel küll konjaki joomine ei tohiks lubatud olla.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar