Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kui sellel, mis mängija mis klubis mis alustel mängib, tähtsust pole, siis mis mõte on üldse vutitraditsioonidel? Jalgpallur on klubi identiteedi kandja ja väljendaja, tippmängija veel eriti, ja sestap on ka põhimõtteliselt vastuoluline, et Kalju eksstaar klõpsti Levadiasse läks. Inimlikult arusaadav, ent jalgpalli loogika vastane.
Seega on väga oluline, mismoodi ja mis foonil Teever Levadiasse siirdus, ja on väga oluline, et Kalju fännid seda silmas peavad. Samas - oleks Teever Levadia transferi eel/ajal teinud mingisuguse tugeva, respekti väljendava avalduse Kalju ja selle fännide suunas, ei oleks reeturi-teema ka nii aktuaalne. Nii et probleem on osalt ka kommunikatsioonis. Aga samas, võib-olla on Teeveril ka ükskõik.
Kommentaar
-
Täiesti neutraalsena vaadates on asi ehk ka selles, et Levadias oli tal võimalus oluliselt kiiremini tõusta põhikoosseisuründajaks. Levadial oli kaitse täiesti korras, aga ründes olid asjad ikka väga kehvasti. Kaljul oli aga juba liiga palju arvestataval tasemel ründajaid ja mängijaid, kes suudavad ründes mängida.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustTäiesti neutraalsena vaadates on asi ehk ka selles, et Levadias oli tal võimalus oluliselt kiiremini tõusta põhikoosseisuründajaks. Levadial oli kaitse täiesti korras, aga ründes olid asjad ikka väga kehvasti. Kaljul oli aga juba liiga palju arvestataval tasemel ründajaid ja mängijaid, kes suudavad ründes mängida.
Inimestena võiksime Teeveri käitumist mõista, fännina aga mitte.
Kommentaar
-
Kuna siin eksisteerib inimesi, kelle informeeritus fännikultuurist on suhteliselt väike, siis toon näite teisest valdkonnast - suhetest: su naine lahkub aastakeseks välismaale õppima ja tõotab, et tagasi tulles hakkate taas kokku elama. Läheb, aga hoopis sedasi, et tagasi tulles hüppab ta sinu suurima vihavaenlase voodisse, sest see ostab talle veidi kallemaid kingitusi. Inimlikult võib ju aru saada, aga libu on ta ikkagist
See mida me täna tegime, on täiesti elementaarne käitumine klubi poolehoidjate poolt. Kui muu maailma näiteid vaadata, siis oli see ikka väga leebe vastuvõtt:
Tegelikult oli täna väga vinge triller. Käed värisesid ja pulss oli laes! Ja kes ei tea, siis lisaks meeskonna viigile tuli ka Roosade Pantrite fännivõistkonnale uhke 4:2 võit Paf pallis! Väuu!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄrge nüüd peale küll rohkem võtke.
Kristal on kuri: http://www.ohtuleht.ee/490598
Kokkuvõte:
Kommentaar
-
Hehe, viisakas laupäevane huumoriõhtu taas soccerneti Meistriliiga alafoorumis. Ükskõik, mida tehakse, kõik see tundub väär, debiilne ja naljakas.
Aga siiski, StenV seletas põhimõtteliselt Teeveri case`i puhul kõik olulise ära, samas ei väsi ma kordamast, Ingemar oli, on ja jääb väga paljude pikkajaliste Kalju poolehoidjate südamesse ning nagu väga paljud ka täna mainisid, siis on tegemist nende lemmik Eesti jalgpalluriga, aga...
mind fännina ei huvita palganumber, mind fännina ei huvita, kus klubis on võimalik potentsiaalselt rohkem mänguaega teenida, mind fännina ei huvita, kas ja kuidas on inimese eraelus toimuv.
mind aga huvitab see, mis särki kannab mängumees ja kui see särk pole help.ee logodega, siis see mees mulle palliväljakul ei meeldi kui vastaseks on eelnimetatu, eraelus, tõsi, võin seda meest täielikult austada. Kalju suurimalt sõbralt Reinult kui Arsenali poolehoidjalt küsikski, et kui Moneybayor, Ca$hley ja Na$ri läksid helesiniste ridadesse, siis kas oma kaasvõitlejaid Londonist pidasid kah debiilikuteks. et nad ei austanud, et igat inimest peab ainult huvitama rahasumma, mis ilmub tema pangakontole?
Kommentaar
-
ohkijatele ja muidu moraalitsejatele südamerahuks, et Teeveri enda kommentaar sellele oli lühidalt kokku võttes: "fännide asi on hüüda, mida nemad hüüavad, mind see ei häiri - väga hea, et ka Eestis selline fänlus olemas on, hakkab vaikselt välismaad meenutama."
suur mees, ise teab, mis teeb ja mis teatud liigutustega kaasneb. ja fänni vaatenurgast võttis Romario oma viimase postitusega asja väga hästi kokku.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustKuna siin eksisteerib inimesi, kelle informeeritus fännikultuurist on suhteliselt väike, siis toon näite teisest valdkonnast - suhetest: su naine lahkub aastakeseks välismaale õppima ja tõotab, et tagasi tulles hakkate taas kokku elama. Läheb, aga hoopis sedasi, et tagasi tulles hüppab ta sinu suurima vihavaenlase voodisse, sest see ostab talle veidi kallemaid kingitusi. Inimlikult võib ju aru saada, aga libu on ta ikkagist
Okei, kuna nagu ma enne ütlesin, siis ma pole taustaga täiesti kursis ja seega võib mu teooria kolinal kokku kukkuda. Nii et edasi ma ei patra.
-e- paistab, et jälle sai uimama jäädud. Kui mehel endal suva, siis pole tõesti kühvlit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitust-e- paistab, et jälle sai uimama jäädud. Kui mehel endal suva, siis pole tõesti kühvlit.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
mind aga huvitab see, mis särki kannab mängumees ja kui see särk pole help.ee logodega, siis see mees mulle palliväljakul ei meeldi kui vastaseks on eelnimetatu, eraelus, tõsi, võin seda meest täielikult austada. Kalju suurimalt sõbralt Reinult kui Arsenali poolehoidjalt küsikski, et kui Moneybayor, Ca$hley ja Na$ri läksid helesiniste ridadesse, siis kas oma kaasvõitlejaid Londonist pidasid kah debiilikuteks. et nad ei austanud, et igat inimest peab ainult huvitama rahasumma, mis ilmub tema pangakontole?
Ehk kõik olukorrad on erinevad ja kahe viimase härra puhul mu aju tõrguks mingeid solvavaid chante karjuda. Võib-olla ma defineerin asju/olukordi teisiti ja pole õige fänn, aga mulle meeldib (üritada) olukordi mõista ja teada, miks ma midagi teen. Seega tundub mulle ühe lauaga löömine kergelt debiilsena.
Kommentaar
-
Ouraiiiii, kus nüüd keeras pilve üles. Mällarist ma ei räägigi, mul on kaks korda rase kodus olnud ja see oli piisavalt hull. Ja deem, jalgpallist rase olla... Eks ta kuplialuse mestis Walteriga ära kammib muidugi. Aga Romario, StenV... Ma igaks juhuks lisan siia veel oma eelmise postituse lõpu:
Algselt postitas markofkin Vaata postitustNoh, jah... Samas ega midagi öelda ei ole. Mängijad tegid täna oma tööd ja fännid tegid oma tööd. Nii lihtne see ongi. Mis seal ikka. Mugav see Teeverile kindlasti ei olnud, ses mõttes ilmselt messidž jõudis kohale...
Ahjaa.
Algselt postitas Mällar Vaata postitustIse elad Tallinnas, ja Florakatega Sillamäele ei sõitnud, miks sa siis ei toetanud ahtakest Eesti klubivutti ja ei läinud seda fantastilist liidrite duelli kohapeale jälgima.
Alusta iseendast.
Ärgem tehkem nüüd seda viga, mis teile kindlasti teiste juures pinna peale käib - teistsugune arvamus ei ole vale arvamus. Ta on lihtsalt teistsugune... Ja siis räägite negativismist...
Veelkord - peace out.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustFlora mängudele olen sel suvel tõesti kriminaalselt vähe jõudnud, aga see-eest toetanud läbivalt kogu suve klubivutti oma kohalolekuga Paides (korduvalt)"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar