Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustAustusest Kadrioru stata vastu on aga kurb vaadata,et eesti kõige uhkema tabloo kell näitab kogu see aasta ainult ühte aega.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustVarikonto.Kas sa olid täna Kadriorus mängul?Levaadia fännidel oli eesti mõistes päris korralik Püro täna või mis?Aga Kalju fännid on sellegipoolest nr.1 hetkel,kuna olen jälginud peaaegu igast eestikate voorust mingit mängu ja nad on hetkel parimad!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustericabana. aga milleks kell,kui ta ei näita aega?
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustbudolojus,maei tea kas sa olid staadionil või nautisid telekat.Kui telekat siis on see loogiline ,et sa kuulsid enam Levaadia songimist,sest TV-6 reporteri box oli peaaegu nende keskelMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Varikonto Vaata postitustVäga lihtne vastus, miks meil jalkat ei vaadata: PÜRO ei saa ju teha.
Lasku meil kasutada valgustõrvikuid, molotove, muinaslõkkeid, karnaate ja kasvõi vaippommitamist ning rahvas tuleb vaatama tõelisi sõumehi ja publikumagneteid, mitte igavat jalkat.
Niikaua kuni korralikult PÜROT teha ei lasta pole mõtet publikunumbritest rääkida.
forza
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustAga Kalju fännid on sellegipoolest nr.1 hetkelInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKes on number 2, 3, 5 ja 8?ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Publikuarvuks märgitud 575 tundub üsna lambist võetud olevat. Kui Eesti -Soome naistemängul oli mingi 400 ja natuke peale siis Kalju -Levadia mängul oli minu silma järgi poole vähem.
Aga see selleks, suurt vahet pole minu meelest liigub kogu Eesti Meistriliiga vaikselt , vaikselt väljasuremise poole .
Naljakas ,et kui mängudel käid siis 75 % inimestele võid nagu vanale tuttavale tere öelda.
Samad näod ikka aastast aastasse . Võibolla Kaljus on natuke rohkem värsket verd .FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPublikuarvuks märgitud 575 tundub üsna lambist võetud olevat. Kui Eesti -Soome naistemängul oli mingi 400 ja natuke peale siis Kalju -Levadia mängul oli minu silma järgi poole vähem.
Aga see selleks, suurt vahet pole minu meelest liigub kogu Eesti Meistriliiga vaikselt , vaikselt väljasuremise poole .
Naljakas ,et kui mängudel käid siis 75 % inimestele võid nagu vanale tuttavale tere öelda.
Samad näod ikka aastast aastasse . Võibolla Kaljus on natuke rohkem värsket verd .
P.S. Ok, sain enda veast aru. Pigem loeti siis Kalju-Levadial.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPublikuarvuks märgitud 575 tundub üsna lambist võetud olevat. Kui Eesti -Soome naistemängul oli mingi 400 ja natuke peale siis Kalju -Levadia mängul oli minu silma järgi poole vähem.
Samad näod ikka aastast aastasse . Võibolla Kaljus on natuke rohkem värsket verd .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar