Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust1) ....
2) Ma tean, et te Flora fännid naerate selle üle, et paljud meie sektorist ei ole veel täismehed, kuid meie näol on näha vähemalt progressi ja jääb küsimus, miks näiteks Flora ja Levadia noormängijad ei käi oma esindusmeeskonda aktiivselt toetamas? Või te ei soovi tulevikuks järelkasvu ja teie punti igaüks ei tohi tulla, et pildid jääks ikka mehised?
2) Meil noormängijaid ka sektoris (usun, et ei ole raske vaadata minu albumit teada-tuntud kohast eks). Külmade ilmadega neid jah ei ole (okei paar tegelast on ka külmade ilmadega). Kui juba küsid, et miks ei ole siis see on ümber lükatud. Kui edasi küsid miks rohkem ei ole siis võib täpselt sama ka teie kohta küsida miks rohkem ei ole...ei ole teil ainult 10-25 (olenevalt kas loed fännisektori või kõik staadioni kokku) noormängijat klubis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustMa ei imesta, et fännikultuur Eestis ei arene kui peakolus asju nii lahatakse...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustBallack, ole nüüd Anna ükskord alla ja siinkohal sa võidad sellest.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustAaa kes siis kino hakkab tegema kui ma ei tee?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitust1) Nüüd vähemalt keegigi suvatses tagamaid lahti seletada ja mis toimuma hakkab. Siiani oli teema (mulje artiklist) nagu otsiti mingeid tegelasi keda kindlasti võita saaks ja oleks nagu iga teine keskmine ML mäng vahega, et mängijad on nooremad.
2) Meil noormängijaid ka sektoris (usun, et ei ole raske vaadata minu albumit teada-tuntud kohast eks). Külmade ilmadega neid jah ei ole (okei paar tegelast on ka külmade ilmadega). Kui juba küsid, et miks ei ole siis see on ümber lükatud. Kui edasi küsid miks rohkem ei ole siis võib täpselt sama ka teie kohta küsida miks rohkem ei ole...ei ole teil ainult 10-25 (olenevalt kas loed fännisektori või kõik staadioni kokku) noormängijat klubis.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustLihtne on pidevalt muliseda, tehke midagi selle asemel, et oma energiat siin kritiseerimiseks, ilkumiseks ja maha tegemiseks kulutate... Äkki siis muutub ka meie jalgpall paremaks?ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustMa olen enam kui kindel, et sina olid ainukene kes sellest eneseirooniast aru ei saanud ja kellele seda lahti seletada vaja oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustFlora fännide postitusi lugedes tuleb millegi pärast meelde lause - Armastus vaatab läbi teleskoobi, kadedus läbi mikroskoobi.
Teie kadedusest täiesti punaseks läinud ballack
Kommentaar
-
minna kettasse selle peale, et fännid ja lapsed mängivad pärast hooaja lõppu omavahel naljaviluks ühe lõbusa mängu? või selle peale, et soccernet sellest imepisikese uudisnupu tegi? ja ma arvasin, et olen kõike näinud.
tegelikult ka, kui loll peab olema, et tõsimeeli arvata, nagu oleksid fännid endale meeleheitlikult võidetavat vastast otsinud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar