Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKas mõni mees on näinud ka Litmaneni esitusi üle-eelmisest hooajast kohalikus liigas? On`s mehest veel endiselt võistkonnale abi?
Mitte, et ma selles kahtleks.
Üle-eelmise hooaja lõpus niimoodi, väidetavalt järgmisel hooajal ka HJK särgis tegi asjalikke mänge. 36 mängulist hooaega ta algusest lõpuni kindlasti ei mängi, paarsada minutit oleks juba liiga ilus unistus, täiesti tipus olnud mängija siiski.
Kommentaar
-
Eelmisel hooajal ta ei mängi üldse, kuid 2011 Litmanen oli ikka hea ja viskas Soome karikafinaal http://www.youtube.com/watch?v=6hGpHcOvUsk
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTäna on juba juttu 15nest testimisele saabuvast välismaalasest. Eks kindlasti hoiavad neil silma peal ka teised meistriliigas osalevad klubid
"Eino liitub kümnendal meie trennidega ja ma arvan, et juhul kui ta välismaalt midagi ei leia, siis ta jätkab Kaljus. Hidetoshi Wakui oli ka huvitatud, aga tema tahtis akusid laadima minna Jaapanisse. Jaanuarist on ta arvatavasti tagasi ja need mehed meil olemas," selgitas Terehhov olukorda intervjuus Vikerraadiole.
Kuidas seda nüüd mõista? Et 85% kindel?
Kommentaar
-
Omast kogemusest ütlen, et isegi Skandinaavia mõnes liigas mängides pole see karvavõrdki võrreldav siinsete tingimustega. Ei profi- ega amatöörtasemel. Kui ma oleks praeguse info hulgaga noor ja lootustandev, koheselt läheks. Ma usun, et Quintieri läheks sobiva pakkumise korral samamoodi.
Ühtlasi soovitus kõikidele andekatele ja veidi rohkem puujalgadele. Kui kasvõi erasmusega välismaale õppima lähete, esimese asjana otsige kohalikud jalkaklubid üles ja üritage klubisse saada. Võite saada kustumatu kogemuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustOmast kogemusest ütlen, et isegi Skandinaavia mõnes liigas mängides pole see karvavõrdki võrreldav siinsete tingimustega. Ei profi- ega amatöörtasemel. Kui ma oleks praeguse info hulgaga noor ja lootustandev, koheselt läheks. Ma usun, et Quintieri läheks sobiva pakkumise korral samamoodi.
Ühtlasi soovitus kõikidele andekatele ja veidi rohkem puujalgadele. Kui kasvõi erasmusega välismaale õppima lähete, esimese asjana otsige kohalikud jalkaklubid üles ja üritage klubisse saada. Võite saada kustumatu kogemuse.
Norra II liigas võivad sul ju ilusamad dušširuumid ja rohkemaarvulised publikud olla, aga Eesti top 3 klubid on oma tasemelt ikkagist paremad. CV's näeb mõne Euroopa riigi meistritiitel palju paremin välja, kui hooaeg kusagil Mossis või Egersundis. Samuti tähendab palluri jaoks midagi ka CL või Euroopa liiga mängud. Isegi kui need vaid kahega aastas piirduvad.
Ja vastus eelnevale küsimusele: Kui Quintieri, Jorge või Toshi siin midagi näevad - juu siis on siin midagi! Aeg oleks meil endil ka silmad lahti teha ja välja selgitada, mis see on..
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustKui meie head pallurid kõik esimesel võimalusel kusagile perspektiivitutesse Skandinaavia klubidesse jooksevad, siis on raske ka Meistriliigal oma tasemelt kusagile areneda.
Norra II liigas võivad sul ju ilusamad dušširuumid ja rohkemaarvulised publikud olla, aga Eesti top 3 klubid on oma tasemelt ikkagist paremad. CV's näeb mõne Euroopa riigi meistritiitel palju paremin välja, kui hooaeg kusagil Mossis või Egersundis. Samuti tähendab palluri jaoks midagi ka CL või Euroopa liiga mängud. Isegi kui need vaid kahega aastas piirduvad.
Kommentaar
-
oh, eks see ole suures osas ka ellusuhtumise küsimus.
nii nagu jalgpallis ka muudel elualadel.
kui vaadata kasvõi näiteks ülikooli lõpetajaid, enamus igatsebki stabiilset kindlat keskmisest veidi suuremat sissetulekut kuskil riigifirmas või soliidsemas ennast juba tõestanud äris, ainult võibolla mingi 20% mõtleb ISE endale oma võimalused teha, luua oma start-up firma ja üritada sellest midagi kasvatada.... kasvõi skype-mastaabis asjani või miks mitte ka enamat. siiski - enamusel see vähemalt esimese korraga ei õnnestugi, ja ka teisel mitte. täitsa reaalne on ka et üldse ei õnnestu... selge on ka see et riigiameti mõnusat leiba maitsnu enam uue skype loomisest ei mõtle
aga kas proovima peab või ei pea? ellusuhtumise küsimusSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustVaata, ega siin ei olegi pöhjust vaja kaugelt otsida - nondes perspektiivitutes Skandinaavia klubides (nagu sa neid nimetad) saab mängija palka ja seda kindlasti rohkem kui siin ning üldjuhul ka öigeaegselt. Mitte, et ma kuidagi heaks kiidaks seda, et minnakse kuhugi pingi otsale istuma, aga see on nii inimlik. Raha määrab, elada on vaja. Pigem teed trenni heades tingimustes ja saad inimlikku palka, kui kuulad siin lubadusi, kuidas kohe-kohe muutub köik maruilusaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustAga miks siis Wakui Eestis mängida tahab? Kas tema ei taha raha saada, sest kalju ju väidab, et leegionärid on koguni odavamad. Kas nemad mängivad väiksema palga eest, kui eestlased?Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustAga miks siis Wakui Eestis mängida tahab? Kas tema ei taha raha saada, sest kalju ju väidab, et leegionärid on koguni odavamad. Kas nemad mängivad väiksema palga eest, kui eestlased?ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar