No hetkel saan Kalju fännidest aru,et neil ei ole kunagi olnud selliseid mängijaid,kes jalgpalli kõrvalt ei oleks tasuvamal tööl käinud. Aga no eks igaüks mõtleb oma ...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustNo ma ei tea kuidas teistega lood on, aga minu enda jaoks on see teema juba nii risti läbi ära tuhlatud ja kui alguses olid tõesti naljad humoorikad ja võtsid ennastki muigama, siis nüüd igasugused selleteemalised "naljad" pigem panevad kahe käega peast kinni hoidma.
Parim enne on möödas. Nagu väike laps ütleks elus esimest korda sõna "tussu" ja siis naeraks selle üle nädal aega järjest.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Sellest Sasa Kolmanist on youtubes ka väikene video - http://www.youtube.com/watch?v=FRv0hxU6uasGuardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitusttundub selline väga agressiivne ja päris hea kohavalikuga tüüp olema. sööte tema esituses nägi küll vist ainult paaril korral.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitusttundub selline väga agressiivne ja päris hea kohavalikuga tüüp olema. sööte tema esituses nägi küll vist ainult paaril korral.
Sloveeniast kah pilti, seal jätab tegelikult kohati päris soliidse mulje.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustSee taseme ennustamine käib teil pigem munade ja kõhutunde pealt. Trennis on olnud päris hea nii palju kui kuulnud olen. Pidavat vägagi kindel mees olema.
Kommentaar
-
Noortekoondislane Robert Kirss liitus Kaljuga
Tore, et andekad poisid mutta vajuvast Pärnust ära päästetakse, teine asi on aga see, kas ta Kalju põhimeeskonda ennast murda suudab. Loodame, et suudab.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustNoortekoondislane Robert Kirss liitus Kaljuga
Tore, et andekad poisid mutta vajuvast Pärnust ära päästetakse, teine asi on aga see, kas ta Kalju põhimeeskonda ennast murda suudab. Loodame, et suudab.
Kommentaar
-
Hoia Pärnu lipp kõrgel, Robert!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitust...
Kommentaar
-
Mõtlesid ikka 2013 ehk algav hooaeg?
Või oled mõtetes veel 2012s ja siin panustamine pidanuks olema 2014?
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustTulla valitseva meistri juurde Esiliiga põhjast ja loota pool hooaga kokku mänginud meeskonnas põhisse saada - see on raske ülesanne ükskõik mis treeneri all. Kui nüüd midagi ekstreemset meie ründeliiniga suvel just ei juhtu, siis Kirssi puhul panustaks ma pigem 2013 hooaja peale.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar