Algselt postitas Myrgel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustTulla valitseva meistri juurde Esiliiga põhjast ja loota pool hooaga kokku mänginud meeskonnas põhisse saada - see on raske ülesanne ükskõik mis treeneri all. Kui nüüd midagi ekstreemset meie ründeliiniga suvel just ei juhtu, siis Kirssi puhul panustaks ma pigem 2013 hooaja peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustnoh täpselt samamoodi tuli esiliiga põhjas virelenud Pärnu LM-st Kaljusse Melts ja kogus lõpuks 30 mängu hooajaga, neist 21 lausa põhis.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitust
Millal need oma klubi kasvandikud mängima peavad hakkama?
Kommentaar
-
Minu kaks senti kah, ehk Kimbaloula on vast ühe kõrgeima potentsiaalse võimekusega pallur, keda mina kohaliku klubi särgis näinud. Kehahoiak ja liikumine meenutas suurt jalgpallurit. Üldjoontes jätsid enamus testitavatest pigem positiivse mulje, kokkumängu kallal esimesed 20 minutit võib kergelt norida, aga meie lähteasend on küllaltki soliidne, et loota juba märtsikuus täiesti vahvat mängupilti.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMinu kaks senti kah, ehk Kimbaloula on vast ühe kõrgeima potentsiaalse võimekusega pallur, keda mina kohaliku klubi särgis näinud..
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMinu kaks senti kah, ehk Kimbaloula on vast ühe kõrgeima potentsiaalse võimekusega pallur, keda mina kohaliku klubi särgis näinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustilmselt noor mees oled siis, et meie koondislasi ei mäleta kohalike klubide särkides....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar