Ei teadnudki, et Leht, Petersoo, Levada, Hohlov-Simson on jalgpalliliidus mingitel kohtadel. Kas on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Ps.Markofkin ma olen aru saanud ,et sa oled kalamees.Jahimehena vaidlen sulle vastu,et kui kuldikari on rukkis siis on seal päris suur matsutamine ja kisa .Aga proosaline on see,et kuldikarja rukkis näha on sisuliselt võimatu,sest vana kult käib rukkis üksinda.Põrsaid koos emisega jah neid jätkub kõikjale
Kommentaar
-
Tähendab, et Kalju on ainus sõltumatu klubi ja see annab talle siis õigustuse arutuks käitumiseks.
Pärast meistriks tulekut on kalju teinud ühe rumaluse teise järel ja süüdlasi pole vaja mujalt, kui kaljust otsida.
Rumalused: konsa järgne kampaania, võitlus reglemendi vastu, arutult pikad lepingud uute varumängijatega, kohtunike süüdistamine, et need julgevad neile penaltisid määrata, Levadia mängijate vastane kampaania, kohtuniku süüdistamine kollase kaardi andmises. Küllap veel midagi.
Kommentaar
-
teeks nii palju vahet, et mõned asjad ei käi Kalju, kui klubi kohta, vaid on olnud peaasjalikult siiski siin foorumis toimetava fänni või fännkonna ettevõtmised: reglemendi vastu klubi ise eriti ei võidelnud, samuti ei pusserdanud klubi totakat videot kokku pallipoisi õnnetusest. mis klubi kui selline, ikka teha saab, kui mõni mees tahab hirmasti soperdada ja pusserdada... aga osa asju jah suudetakse ka ise poriks keerata.
Kommentaar
-
Algselt postitas kala Vaata postitustEi teadnudki, et Leht, Petersoo, Levada, Hohlov-Simson on jalgpalliliidus mingitel kohtadel. Kas on?
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustAga miks ei võiks jalkafännid teha oma kogukonna ja panna seljad kokku
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustkogu see kohalik jalgpall vindub ja vindub.Fänni ühendused tulevad ja kaovad.Aga miks ei võiks jalkafännid teha oma kogukonna ja panna seljad kokku ning rääkida kaasa kohalikus jalgpalli elus.Eeesti on nii väike ,et siin näib see võimalik olevat.
Flora fännidel on oma kogukond ja sel aastal juba 2 korda seljad kokku pandud nii presidendi, peatreeneri, peadirektori, tegevjuhi kui ka mängijatega. Meie oleme rahul. See et kaljukad ainult vinguvad ei ole meie ega eesti jalgpalli probleem.
Vaapo Vaher - avalikud suhted ja meedia.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustSen,teid oli seal 6.inimest mida sa prõksud
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEt sa üldse viitsid veel ööö märkuste peale erutuda. Ma olen neid ignoreerima hakanud või võtan seda kui head huumorit.
Sealt tuleb ainult katkine plaat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar