Algselt postitas Karter
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
kutid, ma ei taha utoopiasse langeda, aga kui, tõesti kui (suur KUI) Kalju võidab Plzenit ja pääseb CL eelringi playoffi ja seal siis kas kaotab/võidab, kuidas on UEFA reeglid selle staadioni suuruse kohapealt? Et Lilleküla pole ju kaugeltki reiting 1 staadion, aga kas seal näiteks siis ikka lubatakse CL-i ja Europa league alagrupi turniire mängida? Ma elan väga utoopias kui räägin mõne UEFA võistluse alagruppi pääsemisest, kuid siiski, millised on sealsed piirangud ja nõudmised?
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustEt siis Kalju eelistab mängida tšehhide vastu Lillekülas ja loodetakse, et tuleb rohkem inimesi, kui HJK mängule? Kadriorg peaks olema just paras. Või tuleb siin mängu see, et UEFA standardid on kolmandas eelringis nii kõrged, et Kadriorg ei vasta enam nendele?
Tulevikumuusika:
Alagruppi võiks tõenäoliselt Lillekülas mängida küll. Pohlak ju Platiniga hea sõber ka.. Aga huvitav oleks teada, kuidas see murule mõjuks, kui puhkefaas nii lühikeseks jääb. Detsembri keskel viimane alagripimäng jne. Aga hetkel see väga kauge fantaasia. Lihtsalt nii spekuleerimiseks...
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustericbana kas sa nagu pooldad seda nagu Flora tegi,et tasuta sissepääs kõigile euro mängus.Mina kahjuks küll nii madalalt ei hindaks eesti jalgpalli.Ja kui me nii madalalt hindame mingit klubi jalgpalli peale 23.aastat,siis me võimegi siia konnatiiki kudema jääda
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustnatuke teine teema ka - kas Prins on juba kiilaspea?
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustja fotod sellest kurioossest sündmusest?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar