320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vosko siis ilmselt laenule (!?) Hiinasse. Loodetavasti saadakse ka laenule saatmise eest mingid rahad, vastasel juhul oleks selline teguviis Kalju poolt väga imelik. Kui nüüd Kimbaloula ka minema läheb, jäävad Kalju read ikka väga hõredaks...

Või siis tuuaksegi Mööl, Tenno, Kink (?) kõik asemele sisse. Raske öelda, mida selline totaalne muutumine kaasa tooks.

Kommentaar

miskipärast ei usu, et Kink Eestisse tagasi tuleb ...

Kommentaar

Algselt postitas Tom K Vaata postitust
        Vosko siis ilmselt laenule (!?) Hiinasse. Loodetavasti saadakse ka laenule saatmise eest mingid rahad, vastasel juhul oleks selline teguviis Kalju poolt väga imelik.
        Loodetavasti tähendab see seda, et Robert Kirss saab rohkem võimalusi.

Kommentaar

Vunk. http://www.jkkalju.ee/kalju-paneb-vunki-juurde/

Kommentaar

Martin Vunk liitus Kaljuga!

Kel on jäänud mõni uudis kahe silma vahele:

Hidetoshi Wakui jätkab Nõmme Kaljus
            Nõmme Kalju ja Kuup3 allkirjastasid sponsorlepingu
            Veel üks Lille'i kasvandik liitus Kaljuga
            Nõmme Kaljuga liitus Eesti koondise kaitsja Mikk Reintam
            Nõmme Kalju sõlmis Eesti klubijalgpalli ühe suurima lepingu
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

See uudis juhatas mind taaskord teie kodulehele. Mulle meeldib, et Vunki juurde panite. Aga hämmastama pani mind info Meistriliiga kohta.

Tsiteerin: "Aasta aastalt muutub Meistriliiga tasavägisemaks ning lihtsaid punkte ei ole loota kellelgi. Laieneb ka vutiklubide geograafia. Tallinna au kaitsevad FC Flora, FC Levadia, Nõmme Kalju, Lasnamäe Ajax, Ida-Virumaad esindavad Narva JK Trans ja JK Sillamäe Kalev, Tartut ja Lõuna-Eestit laiemalt JK Tammeka. Kanda on kinnitanud ka Saaremaa klubi FC Kuressaare, kesk-eestlasi ja järvamaalasi koondab Paide Linnameeskond ning FC Viljandi. Hiljuti on Meistriliigas mänginud ka Pärnu JK Vaprus, JK Tallinna Kalev ja Kohtla-Järve Lootus.

Uus ja värske koduleht annab teada, et Lasnamäe Ajax on taaskord Meistriliigasse pääsenud. Tallinna Kalevi asemel vist, sest nemad seal kodulehe teatel ei mängi.

Saba nimel!
              Algselt postitas alehis
              "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
              Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                See uudis juhatas mind taaskord teie kodulehele. Mulle meeldib, et Vunki juurde panite. Aga hämmastama pani mind info Meistriliiga kohta.

jne
                Mulle väga meeldib, et Kalju kodulehte põhjalikult läbi kamminud oled, et isegi "Kuidas sündis Roosa Panter?" on põhjalikult läbi loetud! Kindlasti saavad sellised asjad parandatud ning igapäevaselt tegeleme kodulehe täiendamisega!
                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Saa üle Piksenool. Kui sa foorumiga liitusid meeldisid su postitused mulle väga, selline väga peene huumor oli.
                  Viimasel ajal oled alla käinud ja su stiil meenutab rohkem ütlust- kus viga näed laita, seal mine juurde ja hakka mölisema.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Viimasel ajal oled alla käinud ja su stiil meenutab rohkem ütlust- kus viga näed laita, seal mine juurde ja hakka mölisema.
                    Puhas kuld Reinu suust. Eneseiroonia meistriklass?

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                      Puhas kuld Reinu suust. Eneseiroonia meistriklass?
                      Kulla Porgand, mina pole saanud Aasta uustulnuka auhinda, seega pole minu suhtes nii kõrged ootused
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Väga hea uudis! Keskväli on üks nõrkadest kohtadest ja nüüd on seal Eesti mastaabis korralik täiendus olemas..!

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Saa üle Piksenool. Kui sa foorumiga liitusid meeldisid su postitused mulle väga, selline väga peene huumor oli.
                          Nägin viga, tulin appi niipalju, kui minu võimuses. Siiralt.
                          Mina muudmoodi ei saa kuidagi aidata Kalju kodulehte paremaks muuta, kui siin teada anda.
                          Paar aastat pole keegi andnud.

Football2u-le vastuseks, siis ma väga ei kamminudki seal. Oli ainuke artikkel, mida lugesin peale Vungi uudist ja kohe mingi WTF moment. Mis Lasnamäe ajaks? Ma ei mäletagi peast, et mis aasta see ajaks meistriliigast mängis.

E: Ja nagu näha, siis oli sellest "mölisemisest" kasu. Uudis fännide kohta on parandatud. Kiire ja operatiivne.

Ma sattusingi seda artikklit lugema seetõttu, et vaadata, mida Kalju oma fännisektsioonis kirjutab. Jalgpallikaugena oleks segadusse sattunud.
                          Algselt postitas alehis
                          "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                          Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Mis sai sellest jutust, et kui "kui Vunk piiritaha ei pääse, siis meil on kokkulepe, et ta jätkab Sillamäel". :P
                            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                              Mis sai sellest jutust, et kui "kui Vunk piiritaha ei pääse, siis meil on kokkulepe, et ta jätkab Sillamäel". :P
                              Tänapäeval kokkulepped enamasti ei pea. Aga ise pakun,et sellega mängis Vunk maha ka võimaluse Eesti Meistriks tulla!
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budu Vaata postitust
                                Aga ise pakun,et sellega mängis Vunk maha ka võimaluse Eesti Meistriks tulla!
                                Hahaha, please..

Kommentaar

Working...
                                X