Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sellisel juhul andke talle teinekord vähem alkoholi, sest eilne oli väga piinlik. Kui fännid nii käituvad, siis mingit publiku juurdekasvu eestikatel olla ei saagi.
Paraku ei viibinud eile Kadriorus, vaid hoopis Sportalandil ning konkreetselt eilse juhtumi kohta mida öelda ei oska. Siiski kui aus olla siis ka mulle RP rühmitus ei meeldi. Joovad kogu aeg, agressiivsed ja kreatiivsusega ka häda. Põhimõtteliselt nagu Sillamäe Kalevi fännid - ehk siis üsna marginaalne agressiivne seltskond.
Mulle meeldivad Flora fännid. Need on imho Eesti parimad. Väga kreatiivsed, kui joovad siis mingit agressiooni nende poolt ei tule..... Kaljuga paraku lood sellised, et käib pidevalt isegi siinsamas foorumis vastaste mõnitamine jne. Selline tunne, et koht Kalju fännidel mitte tribüünil vaid seal Kalju batuudinurgakeses.... Väga vabandan kui kogemata solvasin normaalseid Kalju fänne
Mulle meeldivad Flora fännid. Need on imho Eesti parimad. Väga kreatiivsed, kui joovad siis mingit agressiooni nende poolt ei tule.....
What about a guy shaking the net when Flora was two nil down and shouting offensive stuff to Semakhin and the referee? Maybe you didn't see with the sunglasses on.
Infonet games are usually quiet and 'turvamehed' are basically jobless. Yesterday the only two guys with the fluo vests had to intervene there to cool the situation off.
Not pointing a finger here, however I think it's part of the job to tell how things actually go.
What about a guy shaking the net when Flora was two nil down and shouting offensive stuff to Semakhin and the referee? Maybe you didn't see with the sunglasses on.
Infonet games are usually quiet and 'turvamehed' are basically jobless. Yesterday the only two guys with the fluo vests had to intervene there to cool the situation off.
Not pointing a finger here, however I think it's part of the job to tell how things actually go.
Seda peetakse nüüd agressiooniks Ka Infoneti/Transi/Lokomotivi/Sillamäe/Paide/Tammeka etc fännid ja lihtsurelikud pealtvaatajad kogu aeg soovivad kohtunikule või vastastiimi mängijale "kõike kaunist" jne
Tsitaat: Maybe you didn't see with the sunglasses on. - see pmst näitab et väga Kalju/Sillamäe fännidest te IQ suurem ei ole....... Mu soe soovitus teile - minge sauna
Seda peetakse nüüd agressiooniks Ka Infoneti/Transi/Lokomotivi/Sillamäe/Paide/Tammeka etc fännid ja lihtsurelikud pealtvaatajad kogu aeg soovivad kohtunikule või vastastiimi mängijale "kõike kaunist" jne
Tsitaat: Maybe you didn't see with the sunglasses on. - see pmst näitab et väga Kalju/Sillamäe fännidest te IQ suurem ei ole....... Mu soe soovitus teile - minge sauna
It was an aggressive attitude which required 'turvamehed' to intervene. I don't normally see fans here throwing themselves against the net to shout whatever.
I'm not a Kalju fan, everyone knows I support Kure.
It was an aggressive attitude which required 'turvamehed' to intervene. I don't normally see fans here throwing themselves against the net to shout whatever.
I'm not a Kalju fan, everyone knows I support Kure.
no muidugi - härra teab kõike teistest paremini.
Seega ma ütlen nii - ma loovutan oma pressikaardi ja ajakirjaniku karjääri koos ausalt teenitud boonustega hr. Palmerile.
Not really Jaan, I can be also a hot fan, I can assure you. However I don't think behaving that way helps much a side's cause. Anyway, this guy was the only one I saw behaving like this. As Alex said Flora fans are not aggressive then I was wondering if he noticed that or not.
Foorum taas oma tavapärases võlus. Mänguväljakul toimuvast täpselt null postitust. Tublid! Ericbana, järgmine kord kui miski häirib, tule astu läbi ning tutvusta end, ehk saame probleemile lahenduse!
Võrdsete mäng, kus münt kukkus eile valele poole, aga see, kuidas kaotusseisus kolmveerand kahevõitlustest kaotati ning ühtegi reaalset väravavõimalust ei loodud, oli veidi tuska tekitav. Liigatabeli seisukohalt on asjad veel hästi ning kui Flora vastu punkt(id) kätte saadakse, siis võib täitsa rahul olla.
Paraku ei viibinud eile Kadriorus, vaid hoopis Sportalandil ning konkreetselt eilse juhtumi kohta mida öelda ei oska. Siiski kui aus olla siis ka mulle RP rühmitus ei meeldi. Joovad kogu aeg, agressiivsed ja kreatiivsusega ka häda. Põhimõtteliselt nagu Sillamäe Kalevi fännid - ehk siis üsna marginaalne agressiivne seltskond.
Mulle meeldivad Flora fännid. Need on imho Eesti parimad. Väga kreatiivsed, kui joovad siis mingit agressiooni nende poolt ei tule..... Kaljuga paraku lood sellised, et käib pidevalt isegi siinsamas foorumis vastaste mõnitamine jne. Selline tunne, et koht Kalju fännidel mitte tribüünil vaid seal Kalju batuudinurgakeses.... Väga vabandan kui kogemata solvasin normaalseid Kalju fänne
Ükski ajakirjanikutööd tegev inimene ei saa avalikult valida sümpaatiaid.
Selle asemel, et siin spämmida oma uudiseid kordamööda tegelega sisulise tööga ja sheerige seda sitta FB-s.
Ahh eile oli üks sitt õhtu! Ei käitunud tõesti kõige adekvaatsemalt ja sorry kui kellegil hinge kriipisin! Õnne Levale, nad tõesti väärisid seda võitu! Nii jõuetut Kaljut pole tükk aega näinud!
Kommentaar