Kõige lahedam variant tuli siis. Motherwell vs Stjarnani mängu võitja. Avamäng 2:2
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustKõige kõige lahedam variant tuli siis. Motherwell vs Stjarnani mängu võitja. Avamäng 2:2
Kõigepealt tuleb muidugi Poznanist vähemalt viik tuuaAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Raske valida.
Motherwell tahtis küll naha, paika kus Anier&Ojamaa oma leiva sai. Olen kindel vinge atmosfäär ja śotilased toredad fännid ja huvitav neile naha oma endised mängijade sünnikoht.
Aga samal ajal Stjarnan on Kaljule inspireeritud need värava tähistamine. Aga kindlast kaks korda Islandi'st pole nii huvitav.
Noh, aga esiteks, läbi Lech. Nagu Trapattoni ütles Tallinnas: 'don't say 'cat!' when the cat is not in the sack' (don't jump the gun).
Kommentaar
-
Algselt postitas priity Vaata postitustTak, trocheczke mówimy po polsku
Aga super loos, nüüd tuleb lihtsalt ära teha, raisk!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustArvestades, et igal aastal saadavad Eesti klubide euromänge skandaalid ja joga (ehk iial ei tea, millal keegi hakkab komejanti tegema), siis viieteisteurone pilet oli minu meelest küll tsipa palju.
e: Motherwelli tahaks küll näha. Kahju muidugi, et ei Ojamaa ega vanem Anier seal enam ei palli.
Kommentaar
-
poolakad tulid ikka kergelt võtma seda asja siin. meedia reaktsioonides kasutatakse palju sõna "kompromitacja" ehk häbi. küllap oodati suurt võitu.
muu hulgas jäi silma ka üks poolakeelne ülevaade Eesti jalgpalli nukrast ajaloost:
PKO Ekstraklasa - Piłka nożna. Wyniki meczów, relacje na żywo, tabela ekstraklasy, terminarz, transfery. Wszystko o Polskiej Lidze!
nii kõva mees ma ei ole, et seda kenasti eesti keelde ümber panna suudaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustpoolakad tulid ikka kergelt võtma seda asja siin. meedia reaktsioonides kasutatakse palju sõna "kompromitacja" ehk häbi. küllap oodati suurt võitu.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustpoolakad tulid ikka kergelt võtma seda asja siin. meedia reaktsioonides kasutatakse palju sõna "kompromitacja" ehk häbi. küllap oodati suurt võitu.
muu hulgas jäi silma ka üks poolakeelne ülevaade Eesti jalgpalli nukrast ajaloost:
PKO Ekstraklasa - Piłka nożna. Wyniki meczów, relacje na żywo, tabela ekstraklasy, terminarz, transfery. Wszystko o Polskiej Lidze!
nii kõva mees ma ei ole, et seda kenasti eesti keelde ümber panna suudaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustHuvitav, et kas Jalkaliidu asjamehed on vea teind või Tammeka on ostnud tõesti Ojamaa. Mismoodi on siis ?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustUudis ju isegi selle kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustlaenust ju jutt, mitte üleminekust
"Tartu Jalgpallikool Tammeka jõudis kokkuleppele Eesti noortekoondislase, kaitsja Hindrek Ojamaaga. Vastavalt kokkuleppele mängib 19-aastane Ojamaa Tammekas esialgu hooaja lõpuni. 2014. hooaja esimesel poolel kuulus Hindrek Ojamaa Nõmme Kaljusse ning varem Tallinna FC Levadia ridadesse."
Kuna pole mainitud Kaljut, siis võib ju eeldada, et mängija tuli päriseks (hooaja lõpuni ) Või siiski mitte?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar