Ma ei väida, et tiitel läinud, aga 7p vahe Floraga kui peaks levadikutelt kotti saama ja Flora võitma on juba päris suur edumaa. Seda on juba piisavalt raske tagasi teha. Viimane viik Transiga näitab, et ebakindluseks on piisavalt põhjust.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Külaline
Algselt postitas Silver Vaata postitustMa ei väida, et tiitel läinud, aga 7p vahe Floraga kui peaks levadikutelt kotti saama ja Flora võitma on juba päris suur edumaa. Seda on juba piisavalt raske tagasi teha. Viimane viik Transiga näitab, et ebakindluseks on piisavalt põhjust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMis asi on JK Nõmme Kalju ja millega selline asi tegeleb? Täpselt selline reklaamplakat vaatab telepildist vastu.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustNõmme Kalju ei lubagi vastasfännidel oma kodustaadionitel püro kasutada. Lubatud on vaid omadel. Rottide värk!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustPiletihind väravas 10 eurtsi?
p.s. ei ole faceebokit ja piletilevi kodus välja prinditav plätserdis ei sobi ka kuna hoian mängupiletid alles.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSiis käi enne staadionile tulekut lähimast Statoilist läbi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldKui peaks juhtuma kogemata staadioni väravasse ...
Usun et, võtaks keeletuks nii mõnegi inimese. Ja samas tekib küsimus. Miks ma pean nii palju jebima et, mingit piletit saada?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldKui peaks juhtuma kogemata staadioni väravasse ...
Usun et, võtaks keeletuks nii mõnegi inimese. Ja samas tekib küsimus. Miks ma pean nii palju jebima et, mingit piletit saada?
Ei pea ju jebima. Alati on võimalus osta väravast 10 eurine pilet, kui odavamad võimalused liiga rasked tunduvad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar