Flora kvaliteet oli küll küllaltki nigel, aga sellegipoolest hea esitus Kaljult. Neemelo on pärast vigastust üle ootuste hea. Nii edasi ja ei jäägi tiitel vaid unistuseks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustFlora võib rõõmustada ainult selle üle, et kaotus napp oli. Pole ka ime, sest meeskonda pole tugevdatud, erinevalt konkurentidest. Duhh hakkab otsa saama lihtsalt. Debütant kaskkaitses ka veel."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mäng oli põnev, aga mitte sellest ei taha ma täna rääkida. Räägin parem taustast.
Saabusime mängule 5 minutit, enne mängu algust. Külastasime peatribüüni juures asuvat "kioskit", küsisime õlut. Öeldi, et ei ole. Tellisime siis vett ja snäkke.
Peale mängu lahkudes avastasime, et sama "kioski" laual müüdi veini. Tekkis küsimus, et kui veini müüakse,kas siis õlut on liiga raske müüa? Esitasin viisakalt sama küsimuse noortele kioskitöötajatele. Nad haukusid midagi umbmäärast vastu. Ju neil olis siis sitt tuju. Palve Kunole- saada need teenindajad kuskile koolitusele. Selline käitumine häiris mind, Mingi elementaarne viisakus võiks inimestel ikkagi olla.
Tean, et see postitus kukkus välja nagu kesa oma, aga loodan, et tulevikus ei pea enam sellist kogemust saama.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMäng oli põnev, aga mitte sellest ei taha ma täna rääkida. Räägin parem taustast.
Saabusime mängule 5 minutit, enne mängu algust. Külastasime peatribüüni juures asuvat "kioskit", küsisime õlut. Öeldi, et ei ole. Tellisime siis vett ja snäkke.
Peale mängu lahkudes avastasime, et sama "kioski" laual müüdi veini. Tekkis küsimus, et kui veini müüakse,kas siis õlut on liiga raske müüa? Esitasin viisakalt sama küsimuse noortele kioskitöötajatele. Nad haukusid midagi umbmäärast vastu. Ju neil olis siis sitt tuju. Palve Kunole- saada need teenindajad kuskile koolitusele. Selline käitumine häiris mind, Mingi elementaarne viisakus võiks inimestel ikkagi olla.
Tean, et see postitus kukkus välja nagu kesa oma, aga loodan, et tulevikus ei pea enam sellist kogemust saama.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustMina nägin küll, kuidas seal nii avapoolaja jooksul kui ka vaheajal õlut sai.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustMina nägin küll, kuidas seal nii avapoolaja jooksul kui ka vaheajal õlut sai.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustHahahha. Karma is a BITCH!, Nõmme Kalju. Wakui loivamine maksis täna võidu teile. Tulnuks kiiremini platsilt, siis poleks selle karistuslöögini jõutudki. Hehe. Tervitaks ka Martin "väiksed Premium Liigas suurtelt punkte väga ei võta" Vunki!
Lollimat viga kui Reginald tegi viimasel minutil pole võimalik teha. Paidekas oli suunaga külje auti ja polnud mingit ohtu väravale. Kinkis karistuslöögi Paidele ja Paide võttis kingituse vastu ilusti, aitähh öeldi kah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar