Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Külaline
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustKas Terehhov on treener? Kas tal on selliseid kogemusi, et tiitli eest võidelda? Minu arvates pole tal kogemusi. Lisaks mees sai paar korda sel aastal väga suurte prohmakatega hakkama. Spordidirektorina tema tulemused ka head polnud - omad noored läksid Florasse, täiendused polnud üldse head...
Mõtle, kui spordidirektorina sai prohmakatega hakkama, siis tuleb ju uus spordidirektor, kes on tähelepanelikum ja apsakaid sisse ei lase.
Noorte Florasse minekut küll Terja süüks panna ei saa. Aland lahkus poolte kokkuleppel, ehk kõik läks hästi. Ja pealegist, Teleš on seal nii kindel esinumber, et Alandi perspektiiv oleks üsna nutune olnud. Ainsalu...jõle karvane mulje jääb, et talle lihtsalt räägiti auk pähe või lubati midagi vägevat (suurenev mänguaeg, ei pea maksma, vorme ostma jne). Kui sa teatad enne FB-s, et klubist lahkud (ilusam oleks ju ikka Kaljuga enne rääkida), siis on seal minu arvates midagi mäda.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Memento Vaata postitustSee on tõesti väga ja väga suur (ka tähtis) küsimus, et kuidas ta treenerina hakkama saab. Ise ei usu absoluutselt, et ta midagi korda suudaks saata, aga Igor Mangiga minu näol tegemist pole.
Mõtle, kui spordidirektorina sai prohmakatega hakkama, siis tuleb ju uus spordidirektor, kes on tähelepanelikum ja apsakaid sisse ei lase.
Noorte Florasse minekut küll Terja süüks panna ei saa. Aland lahkus poolte kokkuleppel, ehk kõik läks hästi. Ja pealegist, Teleš on seal nii kindel esinumber, et Alandi perspektiiv oleks üsna nutune olnud. Ainsalu...jõle karvane mulje jääb, et talle lihtsalt räägiti auk pähe või lubati midagi vägevat (suurenev mänguaeg, ei pea maksma, vorme ostma jne). Kui sa teatad enne FB-s, et klubist lahkud (ilusam oleks ju ikka Kaljuga enne rääkida), siis on seal minu arvates midagi mäda.
Siin oli ka EJL lehelt võetud pikk nimekiri treeneritest kel on UEFA PRO - ütlen ausalt - kõik need v.a. Prins on tööga hõivatud kas klubis või koondises v.a. Hauatagune (Zamogilnõi) ja Prins ise. Seega tekib küsimus - kuhu tal üldse minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustNo ja kes nendest sobiks?
E: ja kui pakute, siis pakkuge reaalseid variante. Stiilis Aavo Sarapit ja Sergei Zamogilnõit pole mõtet pakkuda. See ei oleks isegi naljakas..
Aga võtke Zelinski, igati asjalik tegelane. Ei imestaks,kui Prins kutsutakse TransiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas budu Vaata postitustkurja,ma just tahtsin Aavot pakkuda
Aga võtke Zelinski, igati asjalik tegelane. Ei imestaks,kui Prins kutsutakse Transi
Kommentaar
-
Kogemusteta Terja peatreeneriks panna, küll väga mõistlik ei tundu. Kas ta üldse kunagi kasvõi noortesatse on juhendanud? Või hooaja eelset ettevalmistust läbi viinud. Kogemusi mängijana on tal kindlasti palju ning üht teist ta ka kõrva taha pannud, aga midagi suurt sealt nüüd küll loota pole, kui Terja peaks peatreeneri toolile asuma, sest nagu ka Prins väitis pakuti talle spordidirektori kohta ju, ehk taheti vahetada.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas ericbana Vaata postitustZelinskil ei ole ju PRO-d niikuinii. Või on tal lootus lähiajal see omandada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Memento Vaata postitustSee on tõesti väga ja väga suur (ka tähtis) küsimus, et kuidas ta treenerina hakkama saab. Ise ei usu absoluutselt, et ta midagi korda suudaks saata, aga Igor Mangiga minu näol tegemist pole.
Noorte Florasse minekut küll Terja süüks panna ei saa. Aland lahkus poolte kokkuleppel, ehk kõik läks hästi. Ja pealegist, Teleš on seal nii kindel esinumber, et Alandi perspektiiv oleks üsna nutune olnud. Ainsalu...jõle karvane mulje jääb, et talle lihtsalt räägiti auk pähe või lubati midagi vägevat (suurenev mänguaeg, ei pea maksma, vorme ostma jne). Kui sa teatad enne FB-s, et klubist lahkud (ilusam oleks ju ikka Kaljuga enne rääkida), siis on seal minu arvates midagi mäda.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas Interist pole kedagi tuua? See pole iroonia, kuid välistreener võiks ju täitsa olla, pool koosseisu puhub niikuinii mingit teist keelt.
Usu mind, kes juba 10 päeva tagasi avaldasin et Prins läks minema, lahendus on juba tehtud ja Kalju sees
Kommentaar
-
Algselt postitas Memento Vaata postitustAinsalu...jõle karvane mulje jääb, et talle lihtsalt räägiti auk pähe või lubati midagi vägevat (suurenev mänguaeg, ei pea maksma, vorme ostma jne)."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Peatreeneriga on tõepoolest keeruline. Hetkel tundub seis olevat selline, et Prinsiga ei saa jätkata, aga ilma temata on ka keeruline. Treeneriturgu mõnes mõttes tundub olevat, samas ei ole aga kedagi palgata. Ainuke nimi, kes on PRO litsentsiga ning erutaks, on Martin Reim, kuid noh, temast saab järgmiseks valiktsükliks koondise peatreener. Terja tundub olevat suhteliselt sama käekirjaga kui Prins, aga ehk õnnestub meeskond taas mängima panna ning Kalju mees on ta juba üdini, seega emotsionaalsel tasandil ei oleks kõige viletsam valik.
Välismaalt võiks spordidirektori tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Memento Vaata postitustAinsalu...jõle karvane mulje jääb, et talle lihtsalt räägiti auk pähe või lubati midagi vägevat (suurenev mänguaeg, ei pea maksma, vorme ostma jne). Kui sa teatad enne FB-s, et klubist lahkud (ilusam oleks ju ikka Kaljuga enne rääkida), siis on seal minu arvates midagi mäda.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar