Algselt postitas HABE
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustTegelikult päris huvitavalt kujunes hetkel välja see Prinsi lahkumine Kaljust.Lahkus ju tema tulekuga Leelov meistriliiga treeneri-pingilt.Nüüd lahkub Prins ja Leelov naasemas Pärnu jk.treenerina taas meistriliigasse.
Kommentaar
-
Stok ega sul on õigus aga tahaks juhtida tähelepanu sellele,et me kehtestame siin igasuguseid noortemängijate reegleid ent samas jõuavad ka väljavalitud inimesed väga kergelt tee pro treenerite ridadesse,kellel aga puudub igasugune töö noortega.Teisalt ka kohtunikud,kes on väga kiirelt teinud lennu suurtele mängudele.Oskad olla lojaalne anna aga tuld.Ma ei usu eales,et meie hetke koondise peatreener ei ole tundnud huvi D.Ratnikovi vastu.Aga kui kuskilt kõrgemalt öeldakse ;ei:siis nii see on kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustStok ega sul on õigus aga tahaks juhtida tähelepanu sellele,et me kehtestame siin igasuguseid noortemängijate reegleid ent samas jõuavad ka väljavalitud inimesed väga kergelt tee pro treenerite ridadesse,kellel aga puudub igasugune töö noortega.Teisalt ka kohtunikud,kes on väga kiirelt teinud lennu suurtele mängudele.Oskad olla lojaalne anna aga tuld.Ma ei usu eales,et meie hetke koondise peatreener ei ole tundnud huvi D.Ratnikovi vastu.Aga kui kuskilt kõrgemalt öeldakse ;ei:siis nii see on kahjuks.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas willane Vaata postitustkui vana asja meenutada, siis FC Kotkas soovis mõned aastad tagasi oma treeneri PRO koolitusele saata (kulud olid päris suured, aga vahendid olid leitud). EJL treenerit koolitusele ei registreerinud ning klubi päringu peale vastas Pohlak isiklikult, et treener on liiga vana ning EJL ei näe teda tulevikus ML (nüüd siis PL) peatreenerina ega Eesti noortekoondiste treenerina.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustWillane, ja mis siis sellest ideest sai? Läks treener PRO koolitusele või mitte? Minu teada mõned treenerid Ida-Virust käivad Lätis neil koolitustel....
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustYagudin jah tegi Lätis oma Pro litsentsi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar