No mingi aeg oli uudis, kus võis Purje palgast aimu saada. Selle järgi teenis ta 4700€ kuus umbes. Eeldan, et ega ta korteri/elukoha eest ka ise maksma ei pidanud. Üldine elukallidus muidugi tasandab kahe riigi vahet, aga ta peab ikka üsna palju Kaljus teenima, et rääkida juttu "palga poolest pole erilist vahet, kus mängida".
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo mingi aeg oli uudis, kus võis Purje palgast aimu saada. Selle järgi teenis ta 4700€ kuus umbes. Eeldan, et ega ta korteri/elukoha eest ka ise maksma ei pidanud. Üldine elukallidus muidugi tasandab kahe riigi vahet, aga ta peab ikka üsna palju Kaljus teenima, et rääkida juttu "palga poolest pole erilist vahet, kus mängida".
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo mingi aeg oli uudis, kus võis Purje palgast aimu saada. Selle järgi teenis ta 4700€ kuus umbes. Eeldan, et ega ta korteri/elukoha eest ka ise maksma ei pidanud. Üldine elukallidus muidugi tasandab kahe riigi vahet, aga ta peab ikka üsna palju Kaljus teenima, et rääkida juttu "palga poolest pole erilist vahet, kus mängida"."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustJa ei, ta ei olnud ka Veikkausliigas üks kõrgemini tasustatavamaid mängijaid, ta polnud isegi kõrgeim KuPS-is.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustParaku Eesti jalgpallurite palkade kohta andmeid ei avaldata, selle asemel saame Soome ja Läti mängijate palgataseme.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMillel selline arvamus põhineb?
Hooajaeel on lastud end näidata Pürgil, Mägil, Kuusel, Listmannil, Järval, Kaldmal, Karumaal, Liival, Kummeril. Kalju rotatsioon on olnud olulisem suurem kui konkurentidel. Põhimõtteliselt kõikides mängudes on mängitud umbes 20 mehega. Seega on noortele antud piisavalt võimalust enda tõestamiseks, kes kui hästi hakkama on saanud, on juba omaette küsimus. Mõni paremini, mõni veidi halvemini. Ja tõesti, suure tõenäosusega kaheksa noort korraga algkoosseisu ei kuulu. Pürg, Listmann ja Järva, miks mitte mõni veel, hakkavad aga kindlasti algkoosseisukoha nimel võitlema.
Mulle isiklikult on Listmann väga ja väga kenasti silma jäänud ja ma ei usu hästi, et tal see võitlus first-11 koha eest väga keeruline saab olema.
Lätlaste vastu mängus aga ma Willase optimismi küll jagada ei saa, pigem olen Marioga ühes paadis. Pehme, väristav ja kobav oli see mäng. Kas see Nemanja-nimeline noormees testub edasi? Läti vastu ta küll erilist muljet ei jätnud, paras pusserdis tundus ja tempo käis talle kohati kõvasti üle jõu.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustPurje ju ütles, et Soomes sooviti palka kärpida. Ei ole seal see elu midagi nii roosiline. Lisaks siis pidevad sõidud Eesti-Soome vahet (naine elas Eestis?) ning saamegi võrdse seisu. Eestis mängides on vähem stressi ja lahus olekut perest.
Ütles ju ära, et tuli tagasi sest perele nii parem ja laps rääkis mingi soomeeesti segu ja tahab, et eesti keele puhtalt selgeks saaks.
Püüa natukenegi detailidesse süveneda ja lugeda pressikaid, Guido..FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitusthuvitav, et purje väitis palga samasust soomega.
ta oli ju üks soome kõrgemini tasustatud mängumees kui HJK välja arvata.
ma ei viitsi kontrollida, aga äkki oli isegi samas suuruses Kalju aasta eelarvega...
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustLaps räägib soome keelt aga naine elas Eestis?
Ütles ju ära, et tuli tagasi sest perele nii parem ja laps rääkis mingi soomeeesti segu ja tahab, et eesti keele puhtalt selgeks saaks.
Püüa natukenegi detailidesse süveneda ja lugeda pressikaid, Guido..
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustmul on tuttavaid, kus terve pere oli Soomes, aga tahaks elada Eestis. see on ka väärtus, olla oma kodus oma inimestele lähemal. Soome suurem raha võib motiveerida mingi aja, mitte pikalt
Minu kommentaar oli suunatud HABE-le, kes varasemaltki just üleliia pole suutnud/viitsinud detailidesse süveneda ja siis loobib veidraid oletusi.FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar