Raske on pärast sellist kohtumist sõnu leida. Võin julgelt väita, et nende aastate jooksul, mis ma Kaljut näinud olen, oli see parim mängupilt läbiaegade. Tänane mängupilt iseloomustas minu arvates täpselt seda, et meeskond mängib sellisel tasemel, nagu vastasmeeskond mängida laseb. Ehk mitte Flora ei olnud otseselt halb, vaid Kalju oli lihtsalt hea. Keskväljal lõhuti, eelkõige Reginaldile toetuses, kes on lihtsalt fantastiline, Flora täielikult ära ning kuna plaan B-d Floral põhimõtteliselt ei eksisteeri, siis oli asi vaid vormistamis. Täna oli selline päev, kus pärast mängu kaasfännidega mõtlesin, et nagu ei oskagi kedagi välja tuua, kes ansamblist välja oleks langenud, sest täna olid kõik oma ülesannete kõrgusel.
Pikk tee on minna ja Levadia vastu on minu hinnangul Kaljul oluliselt raskem tegutseda kui Flora vastu, kuigi nad on nigelalt alustanud, siis kui kolmveerandki tänasest suudetakse hooajale edasi kanda, siis meistritiitel on meile tulemas. Fantastiline hooaja algus.
Aitäh, Kalju! Aitäh, Terja!
Pikk tee on minna ja Levadia vastu on minu hinnangul Kaljul oluliselt raskem tegutseda kui Flora vastu, kuigi nad on nigelalt alustanud, siis kui kolmveerandki tänasest suudetakse hooajale edasi kanda, siis meistritiitel on meile tulemas. Fantastiline hooaja algus.
Aitäh, Kalju! Aitäh, Terja!
Kommentaar