Aamen!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas peters Vaata postitustTõsi, raske on olla fänn, kui järeltulijad meeskondi vahetavad. Ma armastan ka jalgpalli.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMidagi uut!
Ehk mine poodi, osta a'la piima või šašlõkki ning saadud tšekk toimib Nõmme Kalju mängul piletina!
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustmul tõi perenaine ühe sellise tšeki täna poest kaasa
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa saan asjast nii aru, et mängupäeval tuleb poest tšekk võtta, et mängule sellega pääseda.
Pigem loeks välja, et mingi kiri on kusagil tšekil mis viitab ära kuna ja millisele mängule minna saad.
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitust2. Konkreetsele mängule saab ostutšekiga, millel on vastava mängu toimumis aeg.
Pigem loeks välja, et mingi kiri on kusagil tšekil mis viitab ära kuna ja millisele mängule minna saad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustVäga viis nõks tõesti. Kui saladus pole, siis kui pikalt on tšekikampaania kestma planeeritud? Läbi hooaja te seda vist ei vea? Või eksin?Algselt postitas football2u Vaata postitustMidagi uut!
Ehk mine poodi, osta a'la piima või šašlõkki ning saadud tšekk toimib Nõmme Kalju mängul piletina!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustVäga viis nõks tõesti. Kui saladus pole, siis kui pikalt on tšekikampaania kestma planeeritud? Läbi hooaja te seda vist ei vea? Või eksin?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar