Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustKas need arvestatakse ka?
https://www.facebook.com/rumodispo/p...type=1&theaterNewton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustmidagi pole teha, "täna otsustan mina" maksab kurjalt kätte.
Mulle meeldib! Need kes juba kulda kaela riputasid vōi siis " saavad halvimal juhul paar kaotust hooajal" arvasid, on juba kolm korda vastu mune saanud. Nii jätkataINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustmidagi pole teha, "täna otsustan mina" maksab kurjalt kätte.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustEJL töötaja poolt mitte eetiline postitus. Võiks välja lugeda, et 50-50 pennu olukorras sooviti Jukile ära teha sedasi.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustEJL töötaja poolt mitte eetiline postitus. Võiks välja lugeda, et 50-50 pennu olukorras sooviti Jukile ära teha sedasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustEJL töötaja poolt mitte eetiline postitus. Võiks välja lugeda, et 50-50 pennu olukorras sooviti Jukile ära teha sedasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustKuidas Neemelol on ? pilt ikka ees ?
Kommentaar
-
Pigem on tema koht flora fännide seas kui EJL.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTahaks ikka teada,et mis olukord see väidetav pennu oli ?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Penalti mille Levadia sai oli asja eest, ei ole seal midagi vaielda.
Täna ise olime ründes saamatud käkkides ära mitmed head võimalused ning sinna nahka ka tänane mäng läks. Levadia mängis taaskord oma tugevustele, st pikk pall ja võitlusele ning nurgalöögjärgne penalti ja mäng Teeveri peale tõid selle võidu ära. Kimbaloula tippu ei sobi, kuid Neemelo ei ole selline mängija kes viks 90 minutit mängida. Parem valik oleks olnud Purje ja Allan omavahel ära vahetada või hoopis lasta Dmitrjevil tipus rügada algkoosseisus Allani asemel. Sealt 60-65 minutil Neemelo sisse tuua ning ta tuleb kõksab need ära, kuid jah.. oleks ei toida. Pärast sellist suurepärast hooajaalgust saada järjest kolm kaotust on muidugi raske. 6p edu Flora vastu ja 11p Levadiaga on kadunud nagu naksti ning loorberitele ei saa puhkama jääda. Hooaeg on pikk ja raske ning kõik on võimelised kõigilt punkte võtma, igas mängus tuleb see aasta anda 110%, kergeid mänge ei ole.
Tänase mängu puhul on muidugi kahju sellest, et Teleš selle viimase olukorra üle lõi, oleks väga magus värav olnud.
Kommentaar
-
Juki käega oleks see teema,et kui poleks ta kätt olnd siis oleks teevar palli ära löönd enivei.
Üldiselt Kalju mäng oli täielik huumor ehk siis Leva mängis täna täpselt samamoodi nagu Kalju flora vastu ja pika tagumine taoti elegantselt tagasi.
Tänane Kalju oli just selline nagu ma eeldasin enne hooaega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar