320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kasahhi reporter - tallinna elanikud ei tea nõmme kalju olemasolust
В день матча Лиги Европы "Нымме Калью"-"Актобе" корреспондент "Д" поинтересовался у местных жителей, кто на их взгляд победит в этой дуэли. Выяснилось, что большинство респондентов даже не знают о том, что в их городе есть такой клуб.
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustTahad öelda, et rahvast oleks sama palju kui pileti hind oleks näiteks 5 eurot olnud nagu Flora mängul?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
1€ kallim?
Vähemalt ei küsi Levadia lastelt ja pensionäridelt 9€
Algselt postitas elx Vaata postitustEi, seda kindlasti mitte. Lihtsalt Kalju on kuidagi ebaproportsionaalselt kriitikat saanud, kui Levadial hind isegi kõrgem.
Kommentaar
-
klge mehed, päris tõsiselt - nalja teete või?
korra-paar aastas välja käia mingid närused 10 eurtsi ja nii mõtetult palju mokalaata?
oleks 100€ siis saaks murest aru aga no 10-15 euri... iga nädal selveris käieski läheb kordi rohkem.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Mõtle natuke laiemalt.
Mina ei halagi enda üle. Oleks ma tahtnud mängule minna, küll siis selle 15€ oleks rahakotist ka võtnud.
Ma mõtlen pigem üleüldisele arengule. Mis mulje jätab selline hind kellegile uuele? Tahaks näiteks perega(naine+2 last) mängule tulla, aga siis vaatab ja imestab, et kokku läheks näiteks 54€ ja jäävad hoopis koju.
Ehk minu mõte on pigem see, et mingi hullu rahakassa asemel peaksid klubid uute inimeste staadionile toomisele panustama.
Algselt postitas chac Vaata postitustklge mehed, päris tõsiselt - nalja teete või?
korra-paar aastas välja käia mingid närused 10 eurtsi ja nii mõtetult palju mokalaata?
oleks 100€ siis saaks murest aru aga no 10-15 euri... iga nädal selveris käieski läheb kordi rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustklge mehed, päris tõsiselt - nalja teete või?
oleks 100€ siis saaks murest aru aga no 10-15 euri... iga nädal selveris käieski läheb kordi rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMõtle natuke laiemalt.
Mina ei halagi enda üle. Oleks ma tahtnud mängule minna, küll siis selle 15€ oleks rahakotist ka võtnud.
Ma mõtlen pigem üleüldisele arengule. Mis mulje jätab selline hind kellegile uuele? Tahaks näiteks perega(naine+2 last) mängule tulla, aga siis vaatab ja imestab, et kokku läheks näiteks 54€ ja jäävad hoopis koju.
Ehk minu mõte on pigem see, et mingi hullu rahakassa asemel peaksid klubid uute inimeste staadionile toomisele panustama.
Ega see muidu õige tõesti pole, et noortelt nii palju küsitakse.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKes üldse tõenäolised vastased on järgmises voorus?
kõik teised 0%
Kommentaar
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustFC Vaduz 100%
kõik teised 0%
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar